61SAAT SPOR SERVİSİ

Darbe girişimin ardından FETÖ’ya yönelik yapılan operasyonlar kapsamında Türk futbolu da ağır darbe aldı.

DARBE GİRİŞİMİNİ ŞİKEDE KUMPASA ÇEVİRMEYE ÇALIŞIYORLAR

2010-2011 sezonunda Trabzonspor’dan çalınan şampiyonluğu Fenerbahçe tarafı FETÖ’ya yıkarak şikenin kumpas olduğu iddiasını ortaya attı.

FETÖ’yü kullanarak şikeden aklanmak isteyen Fenerbahçeli yöneticilere Fenerbahçe avukatı Faik Işık suça ortak olarak savunmaya çalıştı.

FENER AVUKATI FAİK IŞIK’TAN SAÇMA SAPAN SAVUNMALAR

Yayınlanan bir televizyon programında konuk olan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın avukatı Faik Işık, Aziz Yıldırımın casusluktan alınmadığını iddia ederek Trabzonspor’un çalınan şampiyonluğun davası için saçma sapan ifadeler kullandı.

AZİZ’İ CASUSLUKTAN ALAMAMIŞLAR ŞİKEYİ GETİRMİŞLER

Işık, ‘ Aziz Yıldırım'ın mahkûm edilemeyeceğini heyete gösterdik derken, 3 Temmuz dosyası patladı. Casusluktan alamayınca 'şike'yi çıkardılar. Bu örgüt, başka işadamlarının da alehine bir takım saçma sapan davalar açıp, bu açılan davalar sebebiyle ihalelerden yasaklı hale getirildiğinin örneklerini, önümüzdeki günlerde göreceğiz’ dedi.

BAŞKAN MUHARREM USTA, ‘CİNNET GEÇİRMİŞ BİR RUHA NASIL ÇANAK TUTULUR Kİ…’

Şikeyi FETÖ’ya bağlayan Işık’a ise tepkiler çığ gibi geldi.

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, şike destekçisi Işık’a, ‘''Futbol üzerinden oluşmuş "fay hattını" harekete geçirmek için cinnet geçirmiş bir ruha böyle hasaas bir zamanda nasıl çanak tutulur ki...'' eleştirisinde bulundu.

ŞİKENİN HAKİM VE SAVCILARIN FENERBAHÇE FORMASI GİYDİ

Ne kadar şikeyi kumpas olarak göstermek isteselerde FETÖ/PDY operasyonları kapsamında aranan ve şike davasını işleyen hakim ve savcılar Fenerbahçe forması altında sahaya çıktığı görüldü.

ŞİKEYLE İLGİLENEN BAŞSAVCI YÖNETİCİLER İLE MAÇTA

Operasyonlar kapsamında ortaya çıkan fotoğraflarda aranan ve tutuklanan isimler arasında İstanbul Cumhuriyet Şike Savcısı Mehmet Berk’in Fenerbahçe forması altında Fenerli yöneticiler ile maç yaptığı görüldü.

ÇALINAN ŞAMPİYONLUĞU HAİNLER DİNLEDİ

Trabzonspor’un çalınan şampiyonluğunu 3 Temmuz sürecinden bu yana hangi isimlerin takip ettiği fotoğraflarla gözler önüne serildi.