Hentbol, voleybol, atletizm, tekvando gibi spor branşlarını da faaliyete geçireceklerini belirten Taşkın, “Amacımız Arsin ilçesinden Türk sporuna faydalı olabilecek sporcular yetiştirmektir” dedi

FAALİYETLER ARTIYOR

Arsin Fındıkspor çalışmalarını Antrenör Ahmet Başaran nezaretinde sıkı bir şekilde sürdürüyor. Arsin Fındıkspor Başkanı Tuna Taşkın, yeni bir oluşum içinde olduklarını, bu oluşumun sadece futbol ile sınırlı kalmayacağını belitti. Amaçlarının ilçedeki spor faaliyetlerinin arttırmak olduğunu belirten Başkan Tuna Taşkın, “Hemen hemen her ilçede başarılı sporcular var. Arsin’de bu potansiyel alt seviyede. Biz sadece futbola bağlı kalmayıp, voleybol, hentbol, atletizm branşlarını da faaliyete sokacağız” dedi.

HALKA FAYDALI OLACAĞIZ

Geleceğe dönük ve ilçe halkına faydalı olabilecek bir kulüp kurduklarını belirten Arsin Fındıkspor Başkanı Tuna Taşkın, “İlçemizde bir çok okul var. Bu okullara tek tek gidip branşlarında başarılı olan sporcuları takım bünyesine katarak yetiştirmeyi planlıyoruz. Arsin ilçesi olarak önümüzdeki yıllarda bizde başarılı Türk sporuna faydalı sporcular kazandırmak istiyoruz. Bunun içinde yönetim kurulu ile beraber yürüttüğümüz projelerimiz var. En kısa zamanda bu faaliyetlerimizi hayata geçerip çalışmalara başlayacağız” diye konuştu.