Spor Toto Süper Lig 30. hafta kapanış mücadelesinde Sivasspor karşısında 1-0 geriye düşen Trabzonspor, ikinci yarıda bulduğu gollerle sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Konuk ekip Sivasspor 37. dakikada Pedriel'in attığı golle 1-0 öne geçti. Ancak bordo mavili ekip Alanzinho ve Volkan Şen'in golleriyle sahadan 2-1 galip ayrılmayı başardı. Öte yandan Trabzonspor'un yıldız golcüsü Burak Yılmaz, 88. dakikakada penaltı vuruşundan yararlanamadı.



Trabzonspor bu galibiyetin ardından puanını 52 yaparken Sivasspor ise 43'te kaldı. Sivasspor gelecek hafa sahasında Orduspor'u konuk ederken bordo mavili ekip deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak.

OLCAN ADIN SÜRPRİZİ

Spor Toto Süper Lig'de, sahasında Sivasspor ile karşılaşan Trabzonspor'da, 4 oyuncu sakatlıkları nedeniyle forma giyemedi.

Bordo-mavili takımda uzun süredir sakatlıkları bulunan Vittek ve Glowacki'nin yanı sıra Zokora ve Olcan da karşılaşmaya yetiştirilemeyerek, 18 kişilik maç kadrosunda yer alamadı.

Glowacki'nin yokluğunda stoperde teknik direktör Şenol Güneş, Mustafa Yumlu ve Celustka arasındaki tercihini, Çek oyuncudan yana kullandı. Zokora'nın yerine Aykut, Olcan'ın yerine ise Henrique ilk 11'de yer buldu.

Trabzonspor'un forvet oyuncuları Henrique ve Burak, ligin 21. haftasındaki Kardemir Karabükspor maçının ardından ilk kez birlikte ilk 11'de sahaya çıktı.

TRABZON HER YOLU DENEDİ

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon istediği sonuçları bir türlü alamayan ve beklemediği puan kayıpları sonrasında zirveden uzak kalan Trabzonspor, sahasında Sivasspor'u ağırladı.

Ligde dördüncü sırada yer alan ve play-off'larda da şampiyonluk iddiasını sürdürmek isteyen Trabzonspor, 30. hafta mücadelesinde Sivasspor maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıktı.

Son 4 haftadır galibiyete hasret olan Sivasspor, karşılaşmaya temkinli başladı ve defansif oyun yapısıyla güçlü rakibini durdurmayı hedefledi. Sivasspor'un bu oyunu karşısında rakibinin açıklarını arayan bordo mavili ekip gol pozisyonuna girmekte zorlandı.

ÖNCE DURDURDU SONRA VURDU...

Trabzonspor deplasmanında maça savunma ağırlıklı bir anlayışla başlayan Sivasspor, karşılaşmanın 37. dakikasında Pedriel'in attığı golle 1-0 öne geçti.

Sahaya çok iyi yayılan ve Trabzonspor'a rahat top yapma şansı bırakmayan konuk ekip, zaman zaman geliştirdiği ataklarla bordo mavili kalede tehlike yarattı.

37. dakikada ceza sahasının içinde sol çaprazda topla buluşan Pedriel müsait pozisyonda vuruşunu gerçekleştirdi ve kaleci Tolga Zengin'i mağlup etti.

VOLKAN UCUZ KURTULDU

İlk yarıyı 1-0 geride kapatan Trabzonspor, ikinci yarıda beraberliği yakalamak için baskı kurmak istedi.

Mücadelenin 56. dakikasında Sivasspor yarı alanının sağ dip çizgisinde rakibiyle girdiği ikili mücadele sonrasında yerde kalan Trabzonsporlu Volkan Şen, Sivassporlu Kağan'a iki ayağıyla tekme attı.

Yan hakemin araya girmesiyle iki futbolcu arasındaki tartışmanın büyümesi engellenirken hakem Kuddusi Müftüoğlu Volkan Şen'e sarı kart gösterdi.

ARANAN GOL 69'DA GELDİ

Sivasspor karşısında pozisyon dahi bulmakta güçlük çeken Trabzonspor, oyuna sonradan giren Alanzinho'nun golü ile skoru 1-1'e getirdi.

Maç boyunca kendisinden beklenileni veremeyen Adrian, 68. dakikada yerini Alanzinho'ya bıraktı. Brezilyalı futbolcu ise 1 dakika sonra Halil'in pasında topla buluştu ve takımını 1-1'lik eşitliğe getiren futbolcu olmayı başardı.

Bordo mavili ekip bu golden sonra baskısını iyice arttırırken oyuna sonradan giren bir başka isim olan Halil Altıntop 76. dakikada altı pas içinden net bir fırsatı değerlendiremedi.

FIRTINA GERİ DÖNDÜ!

Sivasspor karşısında sahasında 1-0 geriye düşen Trabzonspor, önce beraberliği ardından skor üstünlüğünü ele geçirmeyi başardı.

69'da beraberliği bulan Trabzonspor, 81. dakikada ise son haftaların yükselişteki ismi Volkan Şen'in golü ile 2-1 öne geçmeyi başardı. Colman rakip yarı alana topu başarıyla taşıdı. Pasını Sivasspor savunması engelledi ancak top Volkan Şen'in önünde kaldı.

Ceza sahası içinde topla buluşan Volkan Şen sert ve düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek skoru 2-1 yaptı.

BURAK BU KEZ ATAMADI

Avni Aker Stadı'nda 2-1'lik üstünlüğü ele geçiren Trabzonspor, Burak Yılmaz ile farkı 2'ye çıkarmak üzereydi ancak yıldız golcü penaltı vuruşundan yararlanamadı.

Sivasspor savunmasının arkasında çok iyi sarkan Burak Yılmaz, kaleci Atilla'yı geçmek istedi ancak kendisine yapılan müdahale sonrasında yerde kaldı. Ve hakem Kuddusi Müftüoğlu penaltı noktasını gösterdi.

Trabzonspor tarihinde bir sezonda en fazla gol atan futbolcu ünvanını Fatih Tekke'den almak isteyen Burak Yılmaz, penaltıyı kaleci Atilla'ya nişanlayınca bu amacını gerçekleştiremedi.


MAÇTAN DAKİKALAR


MAÇ SONUCU TS 2 - 1 SİVAS

91'
Cerny sağ kanattan ortasını yaptı. Trabzonspor defansı başarılı...

90'
Trabzonspor köşe vuruşunu paslaşarak kullandı ve en geriye Tolga'ya kadar döndü. 3 dakika uzatma verildi.

89'
Alanzinho defansın arkasına hareketlenen Burak Yılmaz'a uzun bir pas gönderdi. Sivasspor defansı topu kornere uzaklaştırdı.

88'
PENALTI KAÇTI! Penaltıyı kullanan isim Burak Yılmaz, ancak Atilla köşeye giden topu kurtarmayı başardı.

devamı 2.sayfada...


87'
Sivasspor'da sarı kartı gören oyuncu Atilla Koca

86'
Colman orta sahadan defansın arkasına hareketlenen Burak Yılmaz'a şık bir pas verdi. Golcü oyuncu yerde, karar PENALTI!

85'
Trabzonspor'da Volkan oyundan çıkarken, Mustafa Yumlu oyuna dahil oldu.

84'
Volkan Şen yerde. Sağlık ekipleri oyuna dahil oldu.

83'
Kağan şimdi sol kanattan ortaladı. Ancak ceza sahasında hiçbir arkadaşı yok.

82'
Cerny ceza sahasında, ancak Trabzonspor defansı topu kazandı.

81'
Colman orta sahadan topu ceza alanı önüne kadar taşıdı. İçeriye hareketlenen Burak'a bir ara pas göndermek istedi. Sivasspor defansı araya girdi ancaj uzaklaştırmayı başaramadı. Topu alan Volkan bir çalımla birlikte açısını düzeltti ve güzel bir vuruşla bordo-maivli ekibi öne geçirdi.

81' GOOOOOL VOOOOLKAAANNN!

80'
Sivaspor'da Cihan Özkara oyuna girmek için hazırlanıyor.

79'
Halil ceza sahası dışından kaleyi karşıdan gören pozisyondan sert bir vuruş yaptı. Top doğrudan auta gitti.

78'
Alanzinho hücum bölgesine doğru hareketlenirken Rada'nın müdahalesiyle yerde kaldı. Maçın hakemi sarı kartını Rada için kullandı.

77'
Burak Yılmaz sağ kanattan çizgiye kadar hareketlendi. Arka direğe ortasında Halil rahat bir vuruş yaptı. Ancak mutlak gol pozisyonu aut ile sonuçlandı. Sivasspor'da Rajnoch sarı kart gören oyuncu...

76'
Mehmet Nas Grosicki'nin pasında ceza sahası çarprazınad topla buluştu. Vuruşu farklı şekilde aut...

75'
Serkan Balcı sağ kanattan ortasıı yaptı. Burak Yılmaz tek başına topa yükseldi. Ancak vuruşu iyi değil, üstten dışarı çıktı..

74'
Sivasspor'da Pedriel oyundan çıkarken, Rada oyuna dahil oldu.

73'
Onun ortasında Sivasspor defansı kafayla topu uzaklaştırdı. Maçın hakemi Müftüoğlu da düdüğünü çaldı, faul...

72'
Aykut ceza alanı sağ çarprazında Kağan'ın hareketi sonucu yerde. Borod-mavili ekip Colman ile serbest vuruşu kullanacak.

71'
Volkan ceza sahasında bulunan Halil'i bulmak istedi. Kaleci Atilla çıkarak meşin yuvarlağı kontrol etti.

70'
Serkan Balcı sağ kanattan ortasını yaptı, Halil topu kontrol edemedi...

69'
Ceza sahası önünde topla buluşan Halil, ceza alanı sol çarprazında bulunan Alanzinho2ya yerden pasını verdi. Brezilyalı da güzel kontrolün ardından sert bir vuruş ile ağları sarsmayı başardı.

69' GOOOOL ALANZİNHO!

68'
Trabzonspor'da Adrian oyundan çıkarken, Alanzinho oyuna girdi.

67'
Ceza sahası dışından Aykut sert bir vuruş yaptı. Kaleci Atilla Koca başarılı...

66'
Volkan Şen sağ kanattan orta yaptı. İçeride tek başına olan Burak topa dokunamadı, top doğrudan dışarıda...

65'
Mehmet Nas orta sahadan hızlı bir şekilde hücuma çıktı. Ortasında topa tek başına yükselen Eneramo'nun kafası üstten dışarı gitti.

64'
Orta sahada iki ekip de karşılıklı pas hataları yapıyor.

63'
Volkan Şen sağ kanattan ortasını yaptı. Kaleci Atilla Koca çıkarak topu kontrol etti.

62'
Sivasspor'da Erman Kılıç ceza alanı dışından sert bir vuruş yaptı. Üstten aut...

61'
Volkan sağ kanattan ceza sahasına girdi. Karşısına çıkan ilk rakibini çalımlamaya çalışırken topu kaptırdı.

60'
Burak Yılmaz ceza alanı önünde yerde, maçın hakeminin kararı devam...

59'
Volkan sarı kart sınırındaki oyunculardan biriyd. Önümüzdeki hafta forma giyemeyecek..Volkan sağ kanattan çizgiye hareketlendi, ancak aut...

58'
Bordo-mavili ekipte Paulo Henrique oyundan çıkarken, Halil Altintop oyuna dahil oldu.

57'
Trabzonspor'da Volkan sarı kartı görürken, Sivas'ta ise Kagan Konuk sarı kart ile cezalandırıldı.

56'
Trabzonspor'da Volkan sağ çizgide rakibine sert bir hareket yaptı. Sivasspor'da bir oyuncu yerde... Oyun bir süre durdu.

55'
Trabzonspor orta yuvarlak ile ceza sahası arasından bir serbest vuruş kullandı. Sivas defansı yine meşin yuvarlağı karşılamayı başardı.

54'
Sol kanattan Marek Cech tehlikeli bir orta yaptı. Henrique'nin kafasının üstünden geçen topu Sivas defansı hücuum bölgesine kadar uzaklaştırdı.

53'
Henrique ceza alanı dışında toplauluştu ve içeride bulunan Volkan'a pasını verdi. Sivasspor defansı araya girerek tehlikeyi savuşturdu.

52'
Burak orta sahada Colman'ın pasında topla buluştu. Cerny meşin yuvarlağı ondan kazandı.

51'
Volkan ile COlman ceza alanı önünde bir duvar pası yapmak istedi. Sivas defansı başarılı...

50'
Sağ kanatta Pedriel yerden bir orat yaptı. Tolga kalesini terkederek meşin yuvarlağı kontrol etti.

49'
Trabzonspor Colman ile sol kanattan bir korner kullandı. Ön direkte Milan Cerny kafa ile topu uzaklaştırdı.

48'
Sivasspor'da Eneramo sağ çarprazdan sert bir vuruş yaptı, yandan aut...

47'
Sivasspor Erman ile bir serebst vuruş kullandı. Trabzonspor defansı topu uzaklaştırdı.

46'
Sivasspor'da ilk yarıda sakatlık yaşayan Kivanç Karakas oyundan çıkarken, Mehmet Nas oyuna dahil oldu.

46'
İkinci yarıya Trabzonspor başladı.

45'  İLK YARI SONUCU

45'
Trabzonspor sağ kanattan Volkan ile bir korner kullandı. Kaleci Atilla yumruklarıyla tehlikeyi uzaklaştırdı.

45'
İlk yarıya 2 dakika uzatma eklendi.

45'
Volkan orta yuvarlakta aldığı topu süratle hücum bölgesine taşıdı. Defansın arkasına hareketlenen Burak'a pası biraz hızlı, Atilla Koca yine başarılı.

44'
Polonyalı'nın ortasında Kadir rahatlıkla topu karşıladı.

43'
Giray yerden uzun bir pasla Burak Yılmaz'ı defansın arkasına kaçırmak istedi. Son anda Jan Rajnoch aray girerek tehlikeyi savuşturdu.

42'
Adrian sol kanattan ortasını yaptı. Kaleci Atilla Koca başarılı...

41'
Sağ kanatta Serkan ceza sahasına giren Adrian'a pasını verdi. Polonyalı oyuncu kaleci ile karşı karşıya kalmadan önce Sivas defansı araya girdi...

40'
Eneramo sağ kanatta duvar pasları sonucu son çizgiye indi. Topu kontrol edemeyince auta gitti.

39'
Adrian ceza alanına hareketlenen Burak'ı görmek istedi. Kalesini terkeden Atilla Koca topu kontrol etti.

38'
Trabzonspor maça tekrar başladı.

37'
Trabzonspor'da Giray'ın uzaklaştırmaya çalıştığı top ceza alanında bulunan Pedriel'in önünde kaldı. Onun köşeye plase vuruşunda Tolga çaresiz...

36'
GOL! Pedriel attı!

devamı 3.sayfada...


35'
Colman ceza sahasına hareketlenen Burak YIlmaz ile topu buluşturmak istedi. Ancak pası çok hızlı, kaleci Atilla Koca topu kontrol etti.

33'
Burak Yılmaz, Henrique'nin pasında ceza alanında kaleci ile karşı karşıya kaldı. Vuruşunda otp ağlarla buluştu ancak yardımcı hakemin bayrağı havada, ofsayt...

32'
Colman ceza alanı önünde buluştuğu topu Burak Yılmaz ile buluşturmak istedi. Sivas defansı başarılı...

31'
Cerny orta sahada kazandığı topu hücum bölgesine taşıdı. Kaleyi karşıdan gören pozisyondan sert bir vuruş yaptı. Yandan aut...

30'
Eneramo sağ çizgide içeri ortasını yapmadı. Pedriel'e gelmeden Giray araya girerek tehlikeyi uzaklaştırdı.

29'
Burak ceza alanında topla buluştu. Volkan ile yaşadığı anlaşmazlık sonucu kaleci Atilla Koca topu kontrolüne aldı.

28'
Grosizki ceza alanı önünde Grosicki'nin pasında sert bir vuruş yaptı. Kaleci Tolga köşeye gidenh topu kontrol etti.

27'
Colman orta sahada sağ kanatta boş olan Burak Yılmaz'a pasıı verdi. Golcü oyuncu ceza sahasına girdi. İki çalım sonrası topla çok oynayınca Sivas defansı araya girdi.

26'
Korner sonrasında Colman sağ kanatta topla bulutu. Arjantinli'den pası alan Serkan'ın ortasında Volkan iyi bir kafa vuruşu yapamadı...

25'
Henrique ceza sahasına girmek isterken Sivas defansı meşin yuvarlağı kornere attı.

25'
Sivasspor Kadir ile hızlı bir atak geliştirmek istedi. Erman'ın pasında Serkan araya girerek tehlikeyi taca savusturdu.

24'
Adrian'ın ortasında topu uzaklaştıran isim defansına yardıma gelen Eneramo...

23'
Sağ kanatta çizgiye hareketlenen Adrian yerde. Bordo-mavili ekip serbest vuruş kazandı.

22'
Trabzonspor'da Volkan ceza sahası önünde topla buluştu. Burak'a verdiği topuk pasında Sivas defansı araya girerek topu uzaklaştırdı.

21'
Sivasspor'da Jakub Navratil uzun bir pasla Eneramo'yu bulmak istedi. Kaleci Tolga başarılı..

20'
Adrian'ın ortasında ön direkte Kadir topu karşıladı.

20'
Trabzonspor'da Volkan Kagan Konuk'un hareketi sonucu yerde. Trabzonspor sağ kanattan bir serbest vuruş kullanacak.

19'
Taç sonrası Sivas defansı topun kortrolünü sağladı ve yeni bir atak geliştirme çabasında.

18'
Sağ kanatta Volkan orta sahada aldığı topu hücuma kadar taşıdı. Sivasspor defansı orta yapmasına izin vermeyerek tehlikeyi taca uzaklaştırdı.

17'
Trabzonspor'da Giray yerde, sağlık eklipleri tedavi için sahada...

16'
Henrique ceza sahası yönünde topu kontrol ederek topuk ile Serkan Balcı'yı buldu. Kaleci ile karşı karşıya kalan Serkan'ın vuruşu yandan auta gitti.

15'
Orta sahada Aykut, Cerny'nin hareketi sonucu yerde, faul...

14'
Burak ceza sahası önünde topla çok oynayınca Sivas defansı meşin yuvarlağı kaptı.

13'
Sivasspor'da Kıvanç geçirdiği sakatlık sonucu saha kenarına alındı, tedavisi yapılacak.

12'
Adrian ceza alanı dışından kaleyi yokladı. Atilla çok rahat...

11'
Orta sahada Eneramo yerde, Sivasspor serbest vuruş ile oyuna başlayacak.

10'
Trabzonspor orta sahada yaptığı hazırlık paslarıyla Sivasspor defansının boşluk vermesini bekliyor.

9'
Eneramo Erman'ın ara pasında savunma arkasına sarktı. Yardımcı hakemin kararı ofsayt...

8'
Trabzonspor'da Giray Eneramıo ile girdiği ikili mücadele sonrası bir süre yerde kaldı. Ancak bir şeyi yok, oyuna devam edebilecek.

8'
Henrique çalımlarla ceza sahasına girdi. Orta yapmakta gecikince top auta gitti.

7'
Sivasspor'da Erman ceza alanı önünden sert vurdu. Kaleci Tolga rahatlıkla kontrolü sağladı.

7'
Sol kanatta Paulo Henrique Rajnoch'u geçerek ceza alanına girmek istedi, ancak meşin yuvarlağı ayağından açıyor..

6'
Volkan Şen sağ kanatta hareketlendi ve ceza alanında bulunan Burak Yılmaz'a bir ara pas göndermek istedi. Top hızlı, kaleci Atilla Koca çıkarak kontrolü sağladı.

5'
Ön direğe kullanılan korneri Rajnoch kafa ile uzaklaştırdı.

4'
Volkan Şen sağ kanattan çizgiye inerek ortasını yaptı. Sivas defansı topu kornere uzaklaştırdı.

3'
Trabzonspor'da Aykut hücuma çıkan Serkan'ı gördü, yardımcı hakemin bayrağı havada, ofsayt...

2'
Adrian ceza alanı dışından sert bir şut çekti. Kaleci Atilla Koca iki hamlede toun kontrolünü sağladı.

1'
Sağ kanattan Serkan Balcı defansın arasına kaçan Burak Yılmaz'a uzun bir pas gönderdi, ancak Sivas defansı başarılı...

1'
Karşılaşmanın ilk düdüğü geldi. Maça başlayan taraf Sivasspor...

M.Ö.
Avni Aker'deİstiklal Marşı'mızın okunmasının ardından karşılaşma başlayacak.

M.Ö.
Artık maçın başlamasına oldukça kısa bir süre kaldı.

Spor Toto Süper Lig'de 30. haftanın perdesi Trabzonspor-Sivasspor maçıyla kapanıyor. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak müsabakada Kuddusi Müftüoğlu düdük çalarken; Ali Saygın Özel ve Muharrem Yılmaz da bayrak sallayacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Hakan Özkan...

TRABZONSPOR'DA YÜZLER GÜLÜYOR
Ligdeki son maçında Beşiktaş'ı deplasmanda yenerek bu sezonki ilk derbi galibiyetini elde eden Trabzonspor, Sivasspor maçını kazarak 3 puan serisine başlamak istiyor. Beşiktaş deplasmanında oynanan futbol ve alınan galibiyetin moraliyle hazırlıklarını sürdüren Karadeniz ekibinde, Onur Kıvrak ve Alanzinho'nun sözleşmelerinin uzatılması da yüzleri güldürdü. Sivasspor karşısında kazanarak bu havayı sürdürmek isteyen Trabzonspor, uzun süredir forma giyemeyen Glowacki, Vittek ve Tayfun Cora bu karşılaşmada da yerini alamayacak.

SİVAS'TA HEDEF İLK DÖRT

Zorlu fikstürde Gençlerbirliği, Fenerbahçe ve Galatasaray karşısında art arda puan kayıpları yaşayan Sivasspor, Trabzonspor deplasmanından üç puanla ayrılıp play-off'u için iddiasını sürdürmeyi amaçlıyor.

34 gündür galibiyete hasret olan kırmızı byeyazlılar, Karadeniz deplasmanına iddialı gitti. Cezalı Uğur Kavuk'un yanı sıra sakatlığı süren Hayrettin ve Ziya Erdal'dan Trabzonspor maçında yararlanamacak olan Rıza Çalımbay, zorlu deplasmana Galatasaray maçında yediği goller nedeniyle büyük eleştiri toplayan Stefan Senecky'i de götürmedi.

İLK 11'LER
TRABZONSPOR

Tolga Zengin
Celustka
Giray
Mustafa Yumlu
Cech
Zokora
Colman
Volkan
Adrian
Henrique
Burak

SİVASSPOR
Atilla
Faty
Rajnoch
Navratil
Kağan
Kıvanç
Kadir
Grosicki
Erman
Eneramo
Pedriel

STAT: Hüseyin Avni Aker
SAAT: 20:00
HAKEM: Kuddusi Müftüoğlu
YAYIN: Lig Tv & 61saat.com

KAZANAN ÖNE GEÇECEK

Trabzonspor ile Sivasspor, ligde 14. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 13 maçın 5'inden (biri hükmen) Sivasspor, 5'inden de Trabzonspor galip ayrıldı. 3 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Oynanan son 5 maçta ise bordo mavililer, 4 galibiyet, 1 beraberlik alırken yenilgi yüzü görmedi.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan mücadelelerde ise Trabzonspor'un üstünlüğü bulunuyor. 6 maçın 3'ünde sahadan galibiyetle ayrılan Karadeniz temsilcisi, 2 maçta beraberliğe razı olurken; Sivasspor deplasmandaki tek galibiyetini hükmen aldı.

REKOR İÇİN GERİ SAYIM

Spor Toto Süper Lig'de 30 golle gol krallığı yarışında zirvede bulunan Burak Yılmaz, iki gol daha atması halinde Trabzonspor tarihine geçecek.

Bordo Mavililerin çıkardığı son gol kralı olan Fatih Tekke, 2004-05 sezonunda attığı 31 golle lig tarihinde Trabzonspor'un bir sezonda en çok gol atan oyuncusu ünvanını almıştı. Fatih'i geçmek için 2 gole ihtiyacı olan Burak Yılmaz, kalan 5 haftada ve olası play-off maçlarında 10 gol daha bulursa Tanju Çolak'a ait lig tarihinin bir sezonda en çok gol atan oyuncu rekorunu da kırmış olacak.

SİVASSPOR DEPLASMANLARI BOŞ GEÇMİYOR

Sivasspor, bu sezon deplasmanda oynadığı 14 maçta 26 gol attı ve ligin dış sahada en golcü takımı oldu. Kırmızı Beyazlılar deplasmanda oynadığı tüm maçlarda rakiplerine gol atarak da ligde bunu başaran tak takım oldu. Sadece Fenerbahçe deplasmanında gol atayan Trabzonspor ise, bu alanda 2.basamakta yer alıyor.