Trabzonspor golcü için geri sayıma geçti... Görüşmeler artık son aşamaya geldi... Yönetimin önümüzdeki hafta bir ismi KAP'a bildirmesine kesin gözüyle bakılıyor
Trabzonspor'da gözler forvet transferinde... Bugüne kadar birçok oyuncu için girişimde bulunan yönetim son temasları yapıyor. Listede 3 isim öne çıktı. İşte son durum: Konstantinos Mitroglou: İlk hedefti. Ancak hem Fulham yönetimi 9 milyon euro'luk bonservis bedelinde indirime yanaşmıyor hem de kendisi Türkiye'ye gelmeye çok sıcak bakmıyor. Yine de son anda bir gelişme olabilir. Yorgo Samaras: Hem kaliteli, hem tecrübeli. Bonservisi de elinde. Görüşmeler devam ediyor.

BAŞKAN SÖZ VERMİŞTİ
Dame N'Doye: Gelmek için kendisi haber gönderdi. Lokomotif Moskova ile 1 yıl daha sözleşmesi var ve ayrılmak istiyor. Yönetim onu da değerlendirmeye aldı... Kulüpten sızan bilgiler, salı günü Avusturya kampına gidecek olan başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yeni golcülerini burada açıklayacağı yönünde. Zira başkan daha önce kampa forvet ile geleceğini söylemişti. Bilinen isimler dışında son anda sürpriz ve yıldız bir golcü de alınabilir. Ancak önümüzdeki hafta bir forvet mutlaka KAP'a bildirilecek.