VOLKAN ŞEN: HERKESİN MORALİ BOZUK
Volkan Şen takım olarak morallerinin bozuk olduğuna dikkat çekerek, "Herkesin morali bozuk. OBiz her şeyin farkındayız bilincindeyizl Bugün kazanmak istiyorduk. Kötü gidişe son vermek istiyorduk. Biraz sıkıntılı dakilar içindeyiz. İkinci yarıda gerçekten iyi mücadele ettik. Maçı çevirmek adına her şeyi yaptık. Ama kaç haftadır şans yanımızda değil" diye konuştu.
Volkan, şöyle devam etti: "İnşallah Fenerbahçe maçı bizim çıkış maçımız olur. Gerçekten buna çok ihtiyacımız var. Takım olarak çok iyiyiz ama o şansızlığı kıramadık. İnşallah bu şansızlığı Fenerbahçe maçında kıracağız"

HALİL ÇOK PUAN KAYBETTİK
Halil Altıntop ise, çok puan kaybettiklerine dikkat çekerek, "Söyleyecek bir şey yok. Çok puan kaybettik. O yüzden üzgünüz tabil. Futbolda böyle şeyler oluyor. Yolumuza devam etmemiz gerek. Çok yoğun bir tepdona geçiyoruz. İnşallah bu iki maçıda bize layip birşekilde bitiririz. Ve birkaç gün istirat edip yeniden yükselmeye başlarız" dedi. 

AYKUT AYGÜN: BU DURUMDAN ÇIKACAK OLAN BİZİZ
Zokora'nın yoğunluğunda ilk 11'de sahaya çıkan genç oyunculardan Aykut Aygün ise, "bu durumdan çıkacak olan biziz. Maça çok iyi başladık talihsiz bir gol yedik. Maçı bırakmadık ikinci yarı çok istekli başladık. 2-0'a rağmen bırakmadık. Gol bulduk daha çok istedik. Direkten dönen toplarımız var. Şans bizim yanımızda olsaydı daha çok farklı olurdu. Bunun telefisi Fenerbahçe maçı olacak. Onda galibiyet gelerek unutturacağız. Yorgunluk var ama bu bir mazeret değil. Sonucunda profesyonel oyuncularız" dedi.