Alanzinho'nun açıklamaları


Brezilyalı oyuncumuz Alanzinho maç sonrası açıklamalarda bulundu.

“Bugün Beşiktaş’la bir derbi oynadık ve bir derbiyi kazanmak için ne gerekiyorsa onu yaptık. İki kulvarda mücadele ediyoruz. Böyle bir tempoda böyle bir maç ortaya koymak kolay değildi. Maçın son bölümünde 10 kişi kalmamıza rağmen maçı kurtarabilirdik. Bunu başaramadığımız için üzgünüz. Yorgunluk diyebilirim ama bu da ötesinde, bu bir mazeret teşkil etmez. Üst düzey iki turnuvada oynuyoruz, iki kulvarda yarışıyoruz buna alışmamız lazım. Belli bir yorgunluk vardı tabii ama daha önce de belirttiğim gibi, bu bir mazeret veya öne sürülecek bir gerekçe teşkil etmez”


 



 

Didier Zokora'nın açıklamaları



Başarılı oyuncumuz Didier Zokora maç sonrası şöyle konuştu:

“Beşiktaş’a karşı zor bir maç oynadık. Rakibimiz de şampiyonluk için oynuyor. Alanı iyi kapattılar ancak oyunun hakimi bizdik. Bir türlü golü bulamadık. Oyunu bu kadar domine ettikten sonra kazanmaya yakın taraftık. Ancak buna rağmen kaybettik. Bu bizde hayal kırıklığı yarattı.

Türkiye’de futbolun seviyesi giderek yükseliyor. Hakemlerin de bunun gerisinde kalmayacağını düşünüyorum. Buradaki hakemleri diğer ülkelerle kıyaslamak haksızlık olur. Ancak futbolun seviyesi arttıkça onların da seviyesi artacaktır. Quaresma iyi bir oyuncu ama yeteri kadar iyi değildi maçın geneline bakarsak biz çok iyiydik, oyunu forse eden ve sürükleyen taraf bizdik ancak ne yazıkki penaltı bularak golü attı ve 3 puanı aldılar”




Gustavo Colman'dan açıklamaları

Trabzonsporlu Colman, "Beklediğimiz gibi bir maç geçti aslında ve maçın zor olacağını da biliyorduk. Maç bir süreden sonra öyle bir ana geldiki golü atan kazanacaktı ve Beşiktaş golü attı kendi adına 3 puanı çıkardı" dedi.

Son dakikalardaki gol pozisyonuyla ilgili olarak Colman, "Kulübedeydim oturuyordum herhangi birşey söyleyemem. Gece eve gittiğimde bende tekrar pozisyonu izleyeceğim" diye konuştu.