Yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde Fiorentina ile Türk Telekom Arena'da bir hazırlık maçı yapacak olan Galatasaray, bu karşılaşmaya beyaz forma ile çıkacağını duyurdu.

Trabzonspor'a özentesi bir türlü bitmeyen Sarı-Kırmızılılar bu hareketleri ile Trabzonspor'u taklit etmeye devam ediyor. Trabzonspor'un şampiyonluğa oynayan kadrosundan önemli oyuncuları çeşitli yöntemlerle ayartarak bünyesine katan Galatasaray şimdi de Trabzonspor'un sloganına göz dikti.

Galatasaray'ın resmi twitter hesabı üzerinden yapılan duyuruda, "Sezonu TERTEMİZ açıyoruz! Fiorentina maçında "Beyaz" forma ile sahadayız" ifadeleri kullanıldı.

Sosya medya da, Galatasaray'ın beyaz formalarının Ukrayna Ligi takımlarından Shaktar Donetsk'in formasına benzediği yönünde bir çok yorum yapılmıştı.

Bilindiği gibi Trabzonspor da deplasman forması olarak beyaz formasını çok çok önce tanıtmış hatta tanıtım sırasında Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş'in 'En çok beyaz formayı seviyorum. Çünkü biz 'temiziz' sözleri uzun bir süre gündemi meşgul etmişti.
Güneş'in bu sözü Trabzonspor taraftarları arasında slogan olmuş ve taraftarların büyük beğinisini kazanmıştı.
TS Clup yönetimi de Güneş'in bu sözlerinden ilham alarak, 'Formalarımız Tertemiz' tişörtü çıkarmıştı.

Ancak Galatasaray'ın bu özenti tavırları Trabzonspor taraftarlarını bir hayli gülümsetti. Yaratıcılıktan uzak kalan Sarı-Kırmızılılar, bu şekilde başkalarının emekleri ile başarıya ulaşmanın peşinde olduklarını bir kez daha göstermiş oldu.