Trabzonspor’dan gidip gitmeyeceği henüz resmiyet kazanmayan ama dün akşamdan beri ajanslar dahil devletin kanalı TRT’nin bile Galatasaray ile anlaştı dediği Burak Yılmaz ile ilgili sosyal medyada büyük bir tartışma yaşanıyor.
Tartışmanın odağında ise Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarları.. Fenerbahçe taraftarları, Fenerbahçe’nin şike yaptığı sezon sonrasında Emenike transferini hatırlatarak, savcılık tarafından Emenike’nin Fenerbahçe Karabük maçında şike sayıldığını ifade ettiler. Bu duruma ilaveten bir karşılaştırma yapan Fenerli taraftarlar Burak Yılmaz’ın Süper Final’de ki Galatasaray maçından 3. Önce Reina’da görüldüğünü ancak 3 gün sonraki Galatasaray maçında sakat olduğu gerekçesi ile oynamadığını hatırlatarak bir nevi şike imasında bulundular.
Bu ima bütün Fenerbahçeli taraftarlar tarafında paylaşılırken Galatasaraylı taraftarların bu duruma itirazı ise bir hayli sert oldu. Bu karşılaştırmayı komik bulan Galatasaraylı taraftarlar ise her iki olayın bir biri ile alakası olmadığını kaydediyor.

Ancak işin ilginç tarafı ise Burak Yılmaz’ın şuanda resmi bir şekilde bağlı olduğu Trabzonspor Kulübünün taraftarları ise bu tartışmaya en akıllıca davranarak hiç girmiyor.. Trabzonspor taraftarları ise Burak Yılmaz’a daha çok ince ince mesajlar veriyor..

İŞTE GÜN İÇERİSİNDE ATILAN MESAJLARDAN BAZILARI..

'Hak etmeyene sunulan alkışlar, onu sadece baş belası haline getirir.' (Jules Renard) Burak Yilmaz, TS taraftarının alkışını hiç hak etmedi!

Reina Burak Yilmaz transferini borsaya bildirdi

Burak Yilmaz'in GS transferi $ike denilen emenike'den 2 kat daha $ikedir.

O değil de, Burak Yilmaz'ı transfer ettik, yine Fenerliler inliyor. Nasıl bir kuyruk acısıdır o. Eğlendim.

Burak Yilmaz' transfer eden Galatasaray'lılar unutmayın...Küçük çocuklar, bozuk paraları hep büyük zannederler.

Burak Yilmaz ;Beşiktaşlım , Trabzonspor için ölürüm , 6alatasaray için ŞR…Z olurum , Bileklerimi kesseniz Yeşil-Beyaz akar.

burak yilmaz'i gökhan ünal takasinda kullanip üstüne de 3.5 milyon euro vermissin, sadri sener'e laf söylüyorsun. bu kadar yüzsüz olma.

Burak Yilmaz Galatasaray'da..! Savcilik Goreve! Emenike Fenerbahce Macinda Oynamayinca Sike! Burak Gs Macinda Oynamayinca Sakat!