61SAAT SPOR MERKEZİ-Yarın oynanacak Trabzonspor Galatasar Maçı için Trabzon’a gelen Galatasaray Kafilesi, konaklamak üzere Yomra ilçesi Kaşüstü mahallesindeki Nowotel’e vardı. 
Otel görevlileri Trabzon’da bir centilmenlik örneği sergilemek üzere takımın otele girişinde Galatasaray Marşı çalınca oteldeki Trabzonlu birkaç işadamı ve taraftar duruma tepki gösterdi. Trabzon’da çalınacaksa ‘Ya İstiklal Marşı, yada Trabzonspor marşı’ çalınır diyerek tepkilerini koyan Trabzonsporlu taraftarların bu çıkışı üzerine mars kesildi. 
Galatasaray kafilesine hoşgeldiniz demeyi de ihmal etmeyen Trabzonsporlu taraftarlara otel yönetimi ‘Sadece biz burada bir centilmenlik örneği sergileyelim, Trabzon’un spor dostu bir şehir olduğunu gösterelik istedik, Trabzonsporumuz geldiğinde de Trabzonspor marşı çalacağız’ ifadelerini kullandılar.

Otel Müdürü Tuncay Beyaz iki gün önce Trabzon basını ile buluşmasında, Trabzon’a gelen ve otellerinde konaklayan spor kulüplerine küçük jestler yaparak Trabzon şehrinin misafirperveliğini göstereceklerini ifade etmişti.