Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, eski oyuncusu Burak Yılmaz'ı ve Galatasaray'ı topa tuttu.
Golcü oyuncu Burak Yılmaz'ın yurt dışına çıkmak için kendilerinden izin istediğini ifade eden Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, "Trabzon'dan ayrılmak istediğini söylemişti. Bizde kendisine peki demiştik. Yurt dışında ilk olarak Lazio'dan bir teklif geldi sonrasında ise Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımından bir teklif geldi. Burak Yılmaz'a gelen iki teklifinden bu transfer sonrası menejeri tarafından yapılan bir işlem olduğunu anladık. Çok muhim değil" dedi.



SADRİ ŞENER'İN AÇIKLAMALARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN


"BURAK'IN KAREKTERİNİN BÖYLE OLDUĞUNU BİLMİYORDUM, YANILDIM"
Galatasaray'a yüklenen Sadri Şener, "Bizden 100 Burak gider, ama Galatasaray 1 tane Trabzonspor dostluğunu bulamaz. Galatasaray'da artık tek arkadaşımız kalmadı ama şöyle bir tavsiyem var, sadece bizden değil diğer takımlardan yaptıkları transferlerde de hep isimleri çıkmaya başladı. Galatasaray'a pek yakışmıyor bunlar. Ben Burak'ın karakterinin böyle olduğunu bilmiyordum o benim yanılgım oldu. İstikbali ve geleceği için Galatasaray'a gitmiş, halbuki insan geleceği ve istikbali için Trabzonspor'a gelir. Galatasaray'da işi ne. Bu yanlış bir cümle. 'Trabzon şehrini sevmiyorum onun için' gidiyorum dese pek bir şey söyleyemem. Buna yapacak bir şeyim yok" diye konuştu.

"BENİM HEMŞEHRİLEREMİN ZEKİ OLDUĞUNU ZANNEDERDİM"
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Galatasaray yöneticisi Abdurrahim Albayrak'ı farklı bir üslupla sert bir şekilde eleştiren Şener, "Abdurrahim Alabayrak, Burak Yılmaz'ı başka takımın kampından almış. Benim hemşehrilerimin zeki olduğunu zannederdim madem o takımın kampından almış parayı oraya yatırsaydı bize niye yatırdı. İnsan ağızından çıkanı konuşurken düşünerek konuşmalı. Bizim için Burak ve Galatasaray defteri kapanmıştır"şeklinde konuştu.

Takımı hazırlık maçında beğendiğini ifade eden Şener, "Ttakıma katılan yeni transferlerde olumlu. Bundan sonra belki 1-2 transfer daha yaparız. Bunun için vaktimiz var. UEFA Disiplin Kurulu kararları belli olsun ve bizim hangi turnuvada olacağımız netlik kazansın buna göre transfer araştırmalarımız var" ifadelerini kullandı.


Konuşmalarını sürdüren Şener; "Bizden 100 Burak gider, ama Galatasaray 1 tane Trabzonspor dostluğunu bulamaz daha. Galatasaray'da artık tek arkadaşımız kalmadı ama şöyle bir tavsiyem var, sadece bizden değil diğer takımlardan yaptıkları transferlerde de hep isimleri çıkmaya başladı. Galatasaray"a pek yakışmıyor bunlar. Ben Burak'ın karakterinin böyle olduğunu bilmiyordum o benim yanılgım oldu. Demek ki Galatasaray Lisesi'nin müfredatına bir - iki ders daha eklemek lazım..." şeklinde konuştu.