Trabzonspor’un, transferden sorumlu yönetim kurulu üyesi Tuncay Bekiroğlu, önceki gün Gaziantepli yöneticilerle Serdar Kurtuluş için masaya oturdu. Güneydoğulu temsilciler, son dakikaya kadar arada sadece küçük pürüzler olan ve prensipte anlaşılan Serdar için bir anda fiyat yükseltti.

Bordo-Mavili ekibin son teklifi 1 milyon 750 bin euro oldu. Gaziantep yönetimi, son olarak, 3,5 milyon euro artı 2 futbolcu talep edince, görüşmeler tıkanma noktasına geldi. Serdar ile ilgili Gaziantepspor'un bir anda fiyat yükseltmesi trnasfer sürecini tıkanma noktasına getirirken, fiyat indirimine gidilmediği takdirde Trabzospor'un transferden vazgeçeceği ifade ediliyor.

Konuyla ilgili olarak Radyospor'a açıklama yapan Asbaşkan Nevzat Şakar, "Biz teklifimizi ilettik; ancak Gaziantepspor'un parasal beklentisi çok yüksekti. Ne kadar ücret istediklerini söylemek istemiyorum; ancak istenilen rakamlar çok yüksek. Serdar Kurtuluş transferinden vazgeçtik" dedik.

Cenk Tosun için yeni bir temasın olup olmayacağı yönündeki soruya ise Asşbaşkan Şakar, "Hayır. Gaziantepspor'la bu transferler konusundaki temasımızı kestik" diye konuştu.


Bilindiği gibi Dany transferinde de Galatasaray'ın devreye girmesi ile Gaziantepspor bir anda fiyat yükseltmiş ve Trabzonpor'da bu transferden vazgeçmişti.

Serdar, transferinde de başka bir kulübün devreye girip girmediği henüz bilinmezken, sürecin önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı ifade ediliyor.

Trabzonspor Muhammet Demir ve Cenk Tosun için de Gaziantepspor yönetimi ile pazarlık halindeydi. Ancak bu transferlerinde tıkanma noktasına geldiği kaydediliyor.