Son yıllarda Türk futboluna kazandırdığı isimlerle dikkat çeken Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in hedefindeki yeni isim Sercan Yıldırım... Daha önce Egemen Korkmaz, Engin Baytar, Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'ın yıldızını parlatıp, bu oyuncuları Milli Takım'a gönderen tecrübeli teknik adam, yönetimden Galatasaray'da futboldan kopma noktasına gelen 22 yaşındaki golcüyü istedi. Geçen yıl Bursa'dan 3 milyon euro+Musa Çağıran karşılığında transfer ettiği Sercan'ı sadece 4 maçta ilk 11'de oynatan Terim'in, genç yıldızı gözden çıkarması da Trabzon'un işini kolaylaştırıyor.

SERCAN, FIRTINA'DAN HABER BEKLİYOR
Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda harekete geçen Trabzonspor yönetiminin, Sercan Yıldırım için Galatasaray yönetimine satış opsiyonu ile birlikte kiralama teklifinde bulunacağı öğrenildi. Galatasaray'da umduğunu bulamayan Sercan'ın da Trababzonspor'dan gelecek bir teklife olumlu bakacağı ve bu yönde beklentisi olduğu bildirildi.

VOLKAN ŞEN ÇAĞRI YAPTI
Bursaspor'un şampiyon olduğu sezon sergiledikleri performansla dikkatleri üzerine çeken Sercan Yıldırım'a o dönemki takım arkadaşı Volkan Şen'den çağrı geldi. Volkan'ın, Sercan'a "Trabzon'daki futbol ortamı inanılmaz. Burada tekrar yıldızını parlatabilirsin" dediği öğrenildi.