Trabzonspor, golcü transferini Marc Janko’yu alarak çözerken, stoper için baş hedefi olan Benfica’dan Brezilyalı yıldız Emerson da Conceição’nun transferini de bitirdi. 61saat spor servisinin edindiği bilgilere göre, Bulak, Emerson ile birlikte bugün Portekiz'den İstanbul'a geliyor. İkilinin Trabzon'a, Trabzonspor'un Macaristan'da Videoton ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasından sonra kafile ile birlikte geleceği duruma göre de Trabzon'a gelebilecekleri de belirtildi.
Öte yandan Trabzon'da bir otelde Serdar Kurtuluş için rezervasyonun yapıldığı da iddia edildi.

EMERSON İSTANBUL'DA MI?
Emerson'un bugün akşam saatlerinde uçakla Trabzon'a geleceğinin ifade edilmesinin ardından Trabzon'da yayın yapan Mavi Tv son dakika bandı ile Emerson'un uçakla İstanbul'a geldiğini izleyenlerine duyurdu.  Televizyon Emerson'un Portekiz'den uçakla İstanbul Atatürk Havalimanına indiği ve buradan da havayoluyla birlikte bu akşam saatlerinde veya yarın kafileyle birlikte Trabzon'a geleceği ileri sürülüyor.

YÖNETİCİLERDEN ÇELİŞKİLİ AÇIKLAMALAR!
Ancak Emerson konusunda hala bir şüphe var. Trazonspor'un kesin bir şekilde anlaşmaya vardığı futbolcuyla ilgili Trabzonspor yöneticilerinden kesin bir açıklama verilmiyor. Yöneticiler, Emerson'un bu akşam Trabzon'a gelmesinin zor olduğunu ifade ederken yarın büyük ihtimalle Trazon'a gelebileceğini kaydediyorlar.