Trabzonspor bu akşam oynayacağı Akhisar Belediye maçıyla ilgili hazırlıklarını tamamlarken maç saatini beklemeye başladı. Bu akşam saat 19:00'da Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak karşılaşma öncesinde Trabzonspor'un savunmada ki en önemli oyuncularından Giray Kaçar, dün gece bir sosyal paylaşım sitesinden kendisine ait hesabından Trabzonspor taraftarıyla ilgili övgü dolu sözlerden bahsetti.

Trabzonpor taraftarının takımının her zaman yanında olduğuna dikkat çeken Giray, "Trabzon taraftarı takımının herzaman yanındadır arkadaslar biz bunun bilincindeyiz gerekeni yapıcaz herkese iyi geceler Allah'a emanet" şeklinde mesaj attı.

Mesaj öncesinde ise Giray'ın geç saatte mesaj atmasına sinirlenen bir takipçisi ise Giray'a tepki gösterdi. Hatta Giray Kaçar tarafından da paylaşılan 'Düzensiz' takma adlı kişi mesajında, " Buralarda bu kadar takılıcağına aldığın paranın hakkını ver sadece sana değil rezil oluyoruz ağzımızı açacak hal bırakmadınız" şeklinde yazdı.

Giray'ın da bu mesajın ardından, "Herkese iyi geceler yatıyım maaşımızı felan keser ark kızdırmayalım :)))" şeklinde mesaj yazması dikkat çekti.