Karadeniz temsilcisi Trabzonspor, deplasmanda oynadığı maçta rakibi Fenerbahçe’yi elinden kaçırsa da ortaya koyulan futbol ve kazanma isteği, morallerin yükselmesine neden oldu. Sarı-lacivertli takım ile oynanan maçın etkileri sürse de teknik direktör Şenol Güneş, galibiyeti kaçıran takımını bu maçın etkisinden kurtarmaya çalışıyor. Fenerbahçe karşısında oyuncularının kazanma isteğinden oldukça memnun olan ve sahanın her tarafına basarak iyi niyetli bir performans ortaya koyun takımıyla sık sık bir araya gelerek toplantılar yapan deneyimli teknik adam, Fenerbahçe karşısında ortaya konulan futbolu Mersin İdman Yurdu karşısında da görmek istediğini ifade etti.

Futbolcularına, Fenerbahçe karşısında galibiyeti kaçıran taraf olduklarını belirten Güneş, “Rakibimiz karşısında puan kaybeden taraf olsak da gösterdiğimiz mücadele beni olduğu gibi tüm camiayı mutlu etti. Bu mücadeleyi önümüzdeki maçlar da rakip ayrımı yapmadan göstermemiz halinde işimizin kolaylaşacağını düşünüyorum. Yenilmesi zor bir takım oluruz. Bu güce sahip olduğumuzu gösterdik. Mersin İdman Yurdu karşılaşması bunun için önemli bin sınav olacak.”ifadesini kullandığı öğrenildi.

GİRAY KAÇAR SAHALARA DÖNMEK İÇİN SABIRSIZLANIYOR
Bu arada Trabzonspor’un başarılı savunma oyuncusu Giray Kaçar sahalara dönmeyi dört gözle bekliyor. UEFA Avrupa Ligi Play-off ilk maçında Macaristan temsilcisi Videoton ile oynanan ilk maçta kolundan sakatlanan savunma oyuncusu antrenmanlarda sakatlığının tekrar nüksetmesi sonucu kolu tekrar alçıya alınmıştı. Takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdüren Giray, çok sıkıldığını belirterek, “Hiç bu kadar takımdan ayrı kaldığım bir dönem olmamıştı. Takımdan en fazla 1. hafta ayrı kalmışımdır. Onun dışında bu kadar uzun süreli bir sakatlığım olmamıştı. Çok sıkıldım. İnşallah bir an önce eski sağlığıma kavuşurum ve takımla birlikte çalışmalara başlarım“ dedi.

BİLET DAĞITIMINA BAŞLANDI
Öte yandan Trabzonspor’un Pazar günü Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı müsabakayı izleyecek kadın ve 12 yaş altı çocuklar için bilet dağıtımına Hüseyin Avni Aker Stadı yanında bulunan Biletix gişesinden başlandı.
Ayrıca bu yıl önceki sezondan farklı olarak pembe renkli kadın ve çocuk kombine kartları da geçerli sayılacak. Bu kartlara sahip kadın ve çocuk taraftarlar müsabakayı izleyebilecek. Diğer kombine kartlar geçerli sayılmayacak.