61SAAT HABER SERVİSİ - Ülker Stadyumu'nda oynanan ve hakem Deniz Ateş Bitnel'in düdük çaldığı karşılaşma Fenerbahçe'nin 2-0 üstünlüğüyle sonuçlandı. Ev sahibi ekibe 3 puanı getiren goller 11. dakikada Luis Nani'den ve 88. dakikada Fernandao'dan geldi.
Maçta Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu ile gerilim yaşayan Fenerbahçe'den Gökhan Gönül, canlı yayında yaşadıkları gerilimi anlattı.
Gökhan, "Bir çok kişi benim sahada ki duruşumu bilir. Yenildiğimiz zaman rakip takımın hocasını tebrik eden, oyuncuları tebrik eden ortam gerildiğinde sakinleştirmeye çalışan biriyim. Bu pozisyonda rakip takımın hocası da rakip sahanın kendine ayrılan bölümünü terk edip orada ortalığı germek adına bir şeyler söylüyor.
Dışarıdan yanlış anlaşılabilir. Şunu dedi bunu dedi diye. Ben hocasına gidip orada 'Sen yapma bari hocam' diye söyledim. Biz bazen sadece futbolcular değil, sadece spor adamları "şurada şöyle yapmalıyız burada böyle yapmalıyız" diyorlar. Bunu sahada da yapmalılar.
Tekelioğlu, orada bana o lafları söyledikten sonra bir birimize bir şeyler söyledik onları hatırlamıyorum. Orada ki olay açıklığa kavuşsun diye söyledim.
"Sen bak işine, sanana ne lan" derse sonuçları itibariyle ortalık biraz daha karışıyor.
Ne olursa olsun böyle bir görüntü vermemem lazımdı. Bizlerde oyuncuyuz, sahada adrenalin içinde artık bize de bir şeyler söylendiğinde susamıyoruz. Kimse kusura bakmasın. Bunu demek için geldim. Takım arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Güzel oyunla sahadan galibiyetle ayrıldık" dedi.