Bayern Muhnih'in yıldız ismi Mario Götze'nin menajeri, oyuncusunun büyük maçlarda ilk 11'de olmamasından dolayı Bayern Munih'e sitemde bulundu ve bu durumun düzeltilmesi gerektiğini ifade etti.

23 yaşındaki yıldız ismin menajeri Volker Struth, "Mario'nun geçen sezon bir, iki kez daha fazla destek hisstettiğini söyleyebilirim. Eğer Mario bu desteği bulabilirse kendi inanılmaz performansını göstereceğinden hiç şüphem yok. O dünyanın en iyi oyuncularından biri" ifadelerini kullandı.

Volker Struth, Bild'e yaptığı açıklamada, Götze'nin geçen sezon Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Barcelona'ya ve Almanya Kupası yarı finalinde Borussia Dortmund karşısında yedek kalmasına sitem etti.

Yıldız oyuncunun menajeri, "Mario, tabii ki hayal kırıklığına uğradı ve bu onu rahatsız etti. Bir oyuncu olarak ilk 11'de değilseniz bunun sebebini merak edersiniz. Mario, büyük maçlarda oynamak ve kupalar kazanmak için Bayern'e geldi. Ama baskı altına girdiğinizde bundan kurtulmak zor oluyor. Bayern'den bu konuda destek beklediğimizi tekrar edebilirim" diyerek sözlerini noktaladı.

2013/14 sezonunda Borussia Dortmund'dan Bayern Munih'e 37 milyon euroya transfer olan Mario Götze, geçen sezon 40'ı ilk 11 olmak üzere 48 maçta görev yaptı.