Spor Toto Süper Lig'de Orduspor, Manisaspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçlarını üst üste kazanarak moral bulan Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda sahasında ağırlayacağı Bank Asya takımlarından Güngörenspor maçını da kazanarak yoluna moralli bir şekilde devam etmenin planlarını yapıyor.
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Güngörenspor karşısında farklı bir kadro ile çıkmanın planlarını yapsa da müsabakaya büyük bir önem veriyor. Bu sezon Avrupa, Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 3 kulvarda da hedef kovalayan Bordo-mavili takım hata yer vermeme adına rakibi karşısında galibiyeti hedefliyor.

"BİZİM İÇİN HER RAKİP CİDDİDİR"
Oyuncularını bu konuda uyaran teknik direktör Şenol Güneş, Güngörenspor saygı duymaları gereken bir takım olduğunu ifade ederek, "Oynadığınız tüm rakiplere saygı duyun, hiç bir rakibinizi küçümsemeyin. Karşınızda kim olar ise olsun onu ciddiye alarak mücadele edin. Geçmişte bunun örneklerini çok gördük. Küçümsemenin bedelini ağır bir şekilde ödeyenler oldu. Biz hedefleri olan bir takımız ve bu hedeflerimiz doğrultusunda karşımıza kim çıkar ise çıksın onu yenmek zorundayız" dediği öğrenildi.

FORMA BEKLEYENLERE FIRSAT
Öte yandan Bordo-mavili takımda forma bekleyen oyunculara ise Güngörenspor maçıyla birlikte fırsat doğdu. Teknik Direktör Şenol Güneş'in ise daha önce oynanan maçlarda görmek istediği ancak yoğun maç temposu nedeniyle fırsat bulamadığı oyuncularına ise bu maçta forma şansı vererek yakından görmeyi planlıyor.
Bordo-mavili takımın yarınki karşılaşmaya Onur, Celustka, Giray, Mustafa, Ferhat, Serkan, Aykut, Sercan, Barış Ataş, Alanzinho ve Henrique 11'i ile çıkması bekleniyor.