Galatasaray eski yöneticilerinden gazeteci Fatih Altaylı, sarı – kırmızılıları Trabzonspor’dan yapılan transfer üzerinden vurdu. Trabzonspor’dan 1.8 milyon Euro karşılığında yapılan Cavanda, transferini hatırlatan Altaylı, “Riekerink o kadar olaydan bihaber ki, kurtarıcı diye Cavanda’yı alıyor. Yuh artık.
 
Selçuk bu değişikliğe çok kızmış. Yüzde bin haklı. Ben olsam küfür ederdim. Ama Riekerink’e de kızmıyorum. Adam altyapı hocası. Ortaokul fizik öğretmenini Cern’deki deney ekibinin başına getirmek gibi bir şey bu yaptıkları.
 
Fenerbahçe eksik, Fenerbahçe dökülüyor ve sen yine de orada Fenerbahçe’yi yenemiyorsun ve yenme niyetin olmadığı da daha ilk dakikadan belli. Ama bu başkan ve bu yönetimle biz daha çoook felaketler, rezaletler görürüz.
 
Ne diyordu bu yönetim, “Geçmişteki transferleri araştıracağız.” Şimdi biz de çıkıp Sigthorsson transferini veya Serdar Aziz transferini mi araştıralım mesela. Ya da Trabzon’un bedavaya vereceği Cavanda’ya onca para verilmesini mi?” ifadelerini kullandı.

CAVANDA PİŞMANLIĞI... 

Öte yandan Galatasaray'da Cavanda konusunda pişmanlık yaşıyor... Sağ beke çözüm olması için transfer edilen Luis Cavanda, pişman etti.
 
Belçikalı oyuncu şu ana kadar ligde 5 maçta 181 dakika sahada kalırken, varlık gösteremedi. Taraftarlar, Fenerbahçe derbisinde 'göbek' yaptığı kameralara yansıyan Cavanda'ya tepkili...
 
Sarı kırmızılı takımda daha önce de Olcan Adın göbeği olduğu gerekçesiyle taraftarların büyük tepkisini çekmişti.