"Lig bir maraton. Her maçta kaybedilen puanlar pahalıya mal oluyor. Karabükte kaybedilen 3 puan var. Kazanmamız gereken bir maçtı. Puan kaybettikten sonra olumsuzlakları daha fazla olabiliyor. En sağlıklı şekilde çıkabilecek bir takımla sahaya çıkmaya çalışıyoruz. Oyuncular ciddiye alarak oynadılar. Zeminde bozuktu olumsuz etkiledi. Ama baktığınızda sabırla pas yaparak oynamaya çalıştık. Rakip takimda gücü oranında gol yememeye çalıştılar.
Hakettiğimiz yana bir galibiyet. Güç dengeleri bizden yanaydı. Favori takımdık. Oyun disiplini ciddiyet farklı skoru getirdi"

ANKARAGÜCÜ'NÜN DURUMU
Ankaragücü'nün durumuna da dikkat çeken Güneş, "Ankaragücü'nü tebrik mi etmek lazım yoksa eleştirmek mi lazım?. Zaman zaman diyoruz ya UEFA karışmasın. Aslında Kulüplere karışması lazım. Düşünün sezon başında takım kadrosu güçlü bir Ankaragücüyken şimdi takım zaafa uğruyorsa ligdeki dengeleri etkiler. O yüzden kulüp yasası çıkması lazım. Hiç bir takım bağımsız değildir. Bulunduğu yapıya bağımlıdır"dedi.

TARAFTARLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM
Taraftarlarla ilgili olarak ise Güneş, "Federasyonun iyi taraftarlarından biri bayanları sahaya getiriyor. Ama zaman zaman bazen duyuyoruz. O bayanların da olumsuz tezahüratlarını duyuyoruz. Bizimkilerdaha fazlaydı onlara teşekkür ediyorum" diye konuştu.