Yukarıda başlıktaki cümleyi ben söylemedim.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman söyledi. Orduspor ile 1 – 1 berabere kaldıkları maçın ardından hakemlerin kararlarını eleştirip, “Güç dengeleri değişti; hakemler bunu çok net gösteriyor.” dedi. Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener’e ceza yağdıranlar, “Kocaman sen bu güç dengelerini açıkla bakalım. Daha önce güç dengesinin terazisi sizden yana mıydı? Hakemler gücü sizde bulup maç mı kazandırdı? Yada hangi maçları verdi?” diyemedi.
Buna rağmen Trabzonspor kulübü yöneticileri Fenerbahçe’nin ekmeğine yağ sürer gibi ‘sus pus olmuş’ oturuyor. Çıkıp “Bakanımız doğru söylüyor. Kupa hakkımız ve hala TFF yönetimi bize vermemekte direnerek Türk futbolunun canını okuyor” bile diyemiyorlar.
Bizimkiler sessizliğini bozmasın!
Onlar Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, “
Trabzonspor’un hakkı olan kupayı almak için çok ince ayarlı çalışıyoruz” açıklamasını “Nasıl yani sayın Bakan!”  başlığıyla manşet yaptılar… TS Başkanı Sadri Şener’in Avrupa’da kaldığı otelde odasına alıp özel haber yaptırdığı o gazeteciler; Aykut Kocaman’ı da “neyin güç dengesi sayın Kocaman!” diye manşete taşısaydılar ya! Ama yazamazlar. Çünkü orada iş başka! Bakan Bayraktar bile olsa Fenerbahçe’nin menfaatine dokununca saldırıya geçip, manşete çektiniz.
Bakan Bayraktar “
hakkı olan kupa” dedi. Burasını niye görmediniz?

Gerçi işin bu kısmını biliyoruz zaten, bunların zihniyetinin ne olduğunu da…
Şaşırmıyoruz.

Hapishaneden yönetilen kalemşörleri, televizyoncuları kim onları da biliyoruz artık!
Asıl Trabzonspor camiasında onlar gibi düşünenler ortaya çıkınca hayretler içerisine düşüyorum.
Bazı yazarçizerlerimiz, yorumcularımız da “şimdi sırası mıydı?” diyerek ahkâm kesiyorlar ya pes doğrusu… Sen değil miydin “İstanbul medyası bastırıyor. Siyasiler Trabzonspor’u savunmuyor” diyen. Yazmadın mı, “Trabzonspor’un sahibi yok mu? Kimse sahip çıkamıyor” isyanını…
Al işte!
Trabzonlu Bakan oy kaygısı bile düşünmeden tribünlere oynamadan açıkça “
Trabzonspor’un hakkı olan kupası alınacak” diyor.
Niye kalkıp da Fenerlileşiyorsun!
Ama sizin doğrularınız dere yoluna benzer.
Akar nereye siz oraya!

Değil mi?

LEVENT USTABAŞI....