61SAAT HABER SERVİSİ - Gümüşhanespor, Ziraat Türkiye Kupası H Grubu ilk maçında Trabzonspor'u 2-1 mağlup etti. 

Gümüşhanespor’da Cumhur, “Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Güzel bir galiiyet oldu. Biz Trabzonspor’un gücünü biliyoruz. Onlar zor zamanlar geçirmesine rağmen büyük takım. Bizim hedefimiz oynadığımız mücadeleyi iyi futbolu Trabzonspor karşısında oynamak için sahaya çıktık. Mücadeleyi iyi yapıp istediklerimizi belirli ölçüde yaptık. İkinci yarı baskı yedik ama şans bizden yanaydı. Galip geldik, Trabzonpor’a bundan sonra başarılar diilyorum” dedi. 

LİG FARKI OLSADA... 
Menderes ise, “Oynayan oynamayan bütün takım arkadaşlarımı kutluyorum. Biz buraya gelirken arada her ne kadar lig farkı olsada ziraat Türkiye Kupasına renk katmaya geldik. Yaşadığımız bazı sakatlıklar oldu. O da nazarımız olsun. Trabzonspor’a bundan sonra başarılar diliyorum” dedi. 

TRABZON HALKINA TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Takım kaptanı Koray Uysal ise, “Trabzon halkına çok teşekkür ediyorum. Bizi çok güzel karşıladılar. Ligde de iyi konumdayız. Kupada da maç maç, ligde de maç maç düşünüyoruz. Her maçı kazanmak içni çıkacağız. Kaleci oğuz kardeşimiz sakatlandı. Çok iyi toplar çıkardı. Trabzonspor kötü günler geçriiyor. Başarılar diliyorum. İnşallah düzelirler” dedi.