Bu bir Levent Ustabaşı haberidir…

Günebakış Gazetesi önceki gün verdiği "2010-2011 ŞAMPİYONLUK KUPASI" posteriyle Türkiye futbol kamuoyunun dikkatini çekmeyi başardı. Şike nedeniyle 2010-2011 sezonu için bir çok sanık hapis cezasına çarptırılmasına, UEFA'nın Trabzonspor'u Fenerbahçe yerine Avrupa'ya çağırmasına rağmen 2010-2011 liginin şampiyonluk kupasının Trabzonspor'a verilmemesini protesto eden posterler yok sattı. Günebakış Gazetesi bu nedenle yarın da poster verme kararı aldı.

TELEFONLARIMIZI ARAYIP HAKARET EDİYORLAR

Konuyla ilgili açıklama yapan Günebakış Gazetesi Spor Müdürü Rahman Turan, "82 helal puanlı posterimiz Trabzonspor'un 7. şampiyonluğunun belgesidir. Çünkü İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nin şike ve teşvik konusunda 11 maçla ilgili aldığı karar ortadadır. Bizde bu doğrultuda asıl şampiyon Trabzonspor'un posterini okuyucularımıza hediye etmenin onuru ve gururunu yaşıyoruz. Bu poster aslında Türkiye'de temiz futbolun da başladığının tek kanıtı olacaktır" dedi. Bir çok Fenerbahçe taraftarının bu posteri hazmedemediğini de belirten Turan, "Gazetemizi ve kişisel telefonlarımızı arayan bir çok Fenerli taraftar, bize hakaret ediyorlar. Hatta 'siz şampiyon mu oldunuz da poster veriyorsunuz" tepkileri alıyoruz. Fakat vazgeçmeyeceğiz. Devam edip yarın da posterlerimizin yenilerini okuyucularımızla buluşturacağız" şeklinde konuştu.

GURBETÇİLER 'ALLAH RIZASI İÇİN BİZDE İSTİYORUZ' DİYORLAR

Günebakış Gazetesi Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Özlem Kazaz, "yurt içinden ve yurt dışından gelen telefonlarla bizzat ilgileniyoruz. Adres ve telefonlarını alıp posterleri ulaştırmaya çalışacağız. Bazı yurt dışından arayan gurbetçilerimiz ise, 'Allah rızası için biz de istiyoruz' diyorlar. Elimizden geleni yapıyoruz" dedi.