Şenol Güneş'in, sakatlığı süren Olcan Adın'ı maçın gidişatına göre ihtiyaç duyulduğu taktirde karşılaşmanın ikinci yarısında yararlanmayı planladığı öğrenildi. Futbolcularıyla hem gruplar halinde, hem de tek tek görüşen Şenol Güneş, önlerindeki 3 zorlu maçla ilgili uyarılarda bulundu.

Medical Park Antalyaspor maçını kayıpsız atlatarak turu geçmeleri halinde Galatasaray ve Fenerbahçe ile oynayacakları maçlara moralli hazırlanacaklarını hatırlatan Şenol Güneş, şunları söyledi:

"Sezondaki yerimizi bu 3 maç belirleyecek. Galip gelip kupada tur atlamalıyız. Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarında alınacak 6 puan ise bizi play off'ta yarış dışı bırakmaz ve moralimizi yükseltir. Ligde kalan 3 maçta alınacak 9 puan çok şeyi değiştirir."

BURAK'A GÜVEN VERDİ

Şenol Güneş, son haftalarda eleştirilen, son 2 maçta da penaltı kaçıran golcü futbolcusu Burak Yılmaz'ı motive etmek için çaba harcıyor. Takımı için önemli olan golcü oyuncunun zorlu maçlar öncesinde moralini yüksek tutmaya çalışan Şenol Güneş, "Burak bizim golcümüz. Gol atsa da atamasa da bu takımın önemli bir parçası. Oyuncular, zaman zaman gol de kaçırabilir. Takım arkadaşlarının da desteğiyle bugünleri atlatacaktır. Ondan takım oyununa biraz daha katılmasını, takımla bütünleşmesini istiyorum" dedi.

ANTALYA'DA KAMP

Trabzonspor, Türkiye Kupası 4'üncü tur karşılaşması için yarın Antalya'ya gidecek. Çarşamba akşamı oynayacağı maç için yarın saat 16.00'da THY'nin özel uçağıyla Antalya'ya hareket edecek olan bordo mavililer, hafta sonunda yine deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçına da Antalya'da yapacağı 3 günlük mini kampla hazırlanacak. Trabzonspor, cumartesi günü de Antalya'dan İstanbul'a geçecek.