61SAAT SPOR-Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş Fenerbahçe maçının ardından yayıncı kuruluşa konuştu.


Güneş: “Biz başta da söylemiştik Kazanmamız gereken bir maçtı. Bizim için de Fener için zor bir maçtı. İki takımda gergin bir ortamda oynadı. 3 Temmuz sürecinde gelişen olaylar. Bir rekabet var. Zemin de bozuktu. Biz düşündüğümüz oyunu oynadık. İlk yarıda çıkarken kaybettiğimiz toplar vardı orda hatalarımız vardı. Kontrol bizdeydi istediğimiz gibi yönlendirdik kazanmamız gereken bir maçta 2 puan birden kaybettik. Berberlik içinde biten maçta üzülen taraf olarak buradan ayrılıyoruz.


TAKIM OYUNU OYNAMAYA ÇALIŞTIK
İyi niyetle oynadılar. Herkes iyi niyetli Takım oyunu oynamaya çalışınca iyi işler oldu.Sahanın zeminine rağmen iyi işler oldu. Hem gayretlerinden hem de bir birlerine uyumlarından tebrik ediyorum. Bu emeğe karşı 3 puan olmalıydı. Onu sağlayamadık. Bütün oyuncular iyi oyandı. Elinden gelen gayreti gösterdiler. Orta saha forvet. Bazı oyuncular istediğimiz performansı yakalayamadılar. Daha iyi olabilirlerdi. Topla daha rahat olup maç formunu yakalarlarsa daha iyi bir Trabzonspor izleyebiliriz.


TOPLAMDA 7 PUAN KAYBETTİK
Kabul etmemiz lazım ki sezon başından beri kaybettiğimiz puanlar ve elenmemiz özgüven kaybı vardı. Bugün kazansaydık, bu rahat atma şansımız olurdu. Futbol böyle bir olay. Kime karşı nasıl oynayacağınız belli değil. Biz Karabük ve Gaziantep’e kaybettiğimiz 5 puan var. Bugün de 2 puan var. Dolayısı ile kazanacağımız maçlarda 7 puan kaybettik. İyi niyetli çalışma ile birlik olursak bütün oyuncularımız çalışmalarının karşılığını alırlar.


KAYNAK: 61SAAT.COM