61SAAT SPOR SERVİSİ - Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasının kapanış maçında Eskişehirspor deplasmanda Trabzonspor ile karşılaştı ve Eskişehirspor maçtan 3-0 galip ayrılarak, tarihinde ilk defa Trabzonspor'u deplasmanda yendi.

Maçın ardından konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, " Kötü bir mağlubiyet. Kazanmak istediğimiz bir maça çıktığımızdaböyle bir sonuç beklemiyorduk. Taraftarlardan özür diliyorum. Onlarda bize destek oldular. Öyle de başladık oyuna. İlk golü yiyene kadar oyun elimizdeydi. Rakibin eline aldığı almadığı konuşma esnasında verdiğimiz pozisyon hücum etmemizi bırak özellikle ikinci golde sayısal fazlalığa rağmen çok kolay gol yedik. Dikkat dağılınca oyunun dışına çıkıldı. Gayret var ama oyun içinde yapılması gerekenleri sahaya yansıtılmadı. Rakibin oynamasına tamamen izin verdik. Haklı bir galibiyet aldılar. Özellikle bizim golü bulsaydı oyun değişebilirdik. O coşkuyu sağlayamadık. Yediğimiz gol sonrası panik ve telaş içinde oynadık.

Yediğimiz gollere baktığımızda bunu çok net görüyoruz. Zokora’nın hastalığı var yorgunluğu var ama bugün Zokora ile söylemek doğru değil. Takım olarak iyi başladık ama gol sonrasında tamamen hareketleri yanlış yaptık. Bun Zokora’da yapabilir başkası da yapabilir. Servet gol attı. Yani o kadar ki rakibin teknik olan ağır olan oyuncularında bire birde başarılı olamadık. Yediğimiz gollerde top önce bizdeydi. Bize pahalıya mal oldu. Oyunu ofansif düşünmemiz rakibin bize hücum yaptığında bire bir de ki başarısız anlayışımız kötü oldu" dedi.

Kaynak: 61saat.com