61SAAT SPOR-Ligin 7. haftasında Kasımpaşa'yla karşılaşan 2010-2011 Şampiyonu Trabzonspor cumartesi ve pazar gününü izinli olarak geçirirken,  milli maç arasından sonra 21 Ekim karşılaşacağı Beşiktaş maçının hazırlıkların da pazartesi günü saat 18:00’da yapacağı antrenmanla başlayacak.
Trabzonspor’da Teknik Direktör Şenol Güneş, Kasımpaşa ile başlayan galibiyet serisine Beşiktaş maçı ile devam ettirmek istiyor. Bu nedenle Beşiktaş’ı mercek altına alan Teknik Direktör Güneş, Beşiktaş’ın Kadıköy Şükrü Saracoğlu stadında oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş maçını izledi.
Maç sırasında yanında bulunan A Milli Takım Yardımcı Antröneri Okan Buruk ile sohbet eden Güneş’in Beşiktaş ile ilgili bol bol not aldığı kaydedildi.
Beşiktaş'ı yakından takip eden Güneş'in, Beşiktaş'ı imha planınıda hazırlamaya başladığı kaydediliyor.
Güneş’in, iki sıra yanında  bulunan Milli Takımlar Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile konuşup konuşmadığı  ise bilinmiyor.
Beşiktaş'ta Fenerbahçe maçında çift sarı karttan kırmızı kart gören Veli Kavlak, cezası nedeniyle Trabzonspor maçında oynamayacak.
Bilindiği gibi A Milli Futbol Takımı’nın FIFA 2014 Dünya Kupası grup eleme maçlarının aday kadrosunu açıklamış ve Trabzonspor’dan hiçbir futbolcuyu almamıştı. Trabzonspor kalecisi Onur’un yerine, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın yedek kalecilerini tercih eden Avcı’ya Trabzonspor yönetiminden büyük tepki gelmişti.

KAYNAK: 61SAAT.COM