Trabzonspor, Gaziantepspor’u 4-1’lik gibi farklı bir skorla geçerken maçta skordan çok Gaziantepspor cephesinin 7 yabancı ile oynayarak yaptığı kural hatası konuşuluyor. Maçın ardından açıklamalar yapan Bordo-Mavililerin teknik patronu Güneş, Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman’a moral verdi.

Kural hatasında Karaman’ın kusuru bulunmadığını ifade eden Güneş, “Üzülmesine gerek yok. Türkiye’de işbirliği içinde çalışma da yok. Hoca, doktor, masör, teknik adam herkes kendini işini yapmalı. Türkiye’de maalesef işbirliği olmadığı için bunlar oluyor” dedi.

Maçta Trabzonspor’un istekli oyununu da yorumlayan Güneş, “Pozisyonlar ürettik golleri de bulduk. Ancak 4. Golden sonra ki oyunu beğenmedin. Kalede kaleci olmayan birisi varken, pozisyonlar üretemiyorsak, şut çekemiyorsak sorun var demektir. Kazandıktan sonra eksikliklerimizi görmeliyiz” diye konuştu.

Soğuk havaya rağmen stada gelerek takımını yalnız bırakmayan Bordo-Mavili taraftarlara seslenen Güneş, “Bu soğukta bizi destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ederim. Kazandık ama kazanmamıza rağmen hatalarımız vardı. Yediğimiz gole bakarsak hatalarımızı görebiliriz” dedi.

Yoğun maç trafiğine de dikkat çeken Güneş, "Bu programı kim yapıyor. Bizede sorsun. Bir tek kupa maçında hagi saatte oynarsın diye soruyorlar. Konuşuyorum sorun oluyor. Artık bu konuları konuşmak istemiyorum" dedi.

Burak'ın maç içerisinde yaptığı hareketi de değerlendiren Güneş, "Kime yaptığını bilmiyorum. Kaçan pozisyon esnasında kulübeden bir hareket olmuş. Sanırım bunu yanlış anladı" ifadelerini yer verdi.