Trabzonspor ile Kayserispor arasında Kayseri Kadir Has Stadı’nda nefes kesen karşılaşma 3-3 berabere sonuçlandı. Maçın ardın yayıncı kuruluşun sorularını yanıtlayan Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Avrupa Kupası maçı sonrası takımın hatfa içerisinde fizik olarak yorgun olacağını bekliyorduk. Ancak fizik olarak arzu olarak istek olarak maçın tamamında iyiydik. Oyun olarak ta kötü değildik. Ancak şurda sıkıntılarımız vardı, akılcı olma bakımından sıkıntılar vardı.

Her iki takımda benzer pozisyonlar buldu ancak onlar atarken biz Mutafa’nın pozisyonunda olduğu gibi kaçırdık. Özellikle attığımız golden sonra golü yememiz. Oyunda akıcılığı gösteremedik.

2-0’dan berabere getirmek iyi olabilir ama bizim gibi takımın bu pozisyonlara düşmemesi lazım. Kendi pozisyonumuzu ve yapmamız gerekenleri dikkat olarak akılcı olarak kullanamadık. Bu da düşmemezi gereken nokta. İyi takımla oynadık. İyi oyuncularımının avantajları seyirci baskısı ile bu pozisyona getirdiler. Tabi kaybedene yine 2 puan var”