UEFA Avrupa Ligi'ne play-off'ta veda etmesinin ardından ligde de Gaziantep'e çarpılan Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş, takımı kendine getirmek için ilk terapiyi yaptı. Tecrübeli hocanın, Gaziantep maçı sonrası soyunma odasında duygusal bir konuşma yaparak, oyuncularını hem eleştirdi, hem de motive etti. İşte Güneş'in o sözleri: "Kimseden yardım beklemeyin.
Çıkış sizin elinizde. Bu takımın daha iyi işler yapabileceğine inanan yoksa aranızda şimdi konuşsun. Ne Videoton ne de Gaziantep sizin ayarınızda takım değil.
Ama ikisine de yenilip, elendik. Bunu hak ediyor musunuz? Bu camianın büyüklüğünün farkında olmalısınız.

YÖNETİM SORGULAYACAK
En büyük eleştiriyi alanlardan biri benim. Bunlara kulak asmadan en iyiyi yapmak içi savaşacağız. Bu tabloyu oluşturan bizlersek, bu tabloyu ortadan kaldırmak da bize düşer. Kendinizi inkar etmeyin. Gücünüzü ortaya koyun. Çıkıp kazanacaksınız ve bu kara bulutlarla kaplanmış tabloyu değiştireceksiniz." Öte yandan bordo-mavili yönetim de bu hafta Şenol Güneş'le bir araya gelip, kötü gidişe çözüm arayacak. 5 maçta 3 gol atabilen takımda gol sorunu had safhaya çıkarken, yönetimin Güneş'ten yeni transfer Janko'yu takıma monte etmesini isteyeceği ifade ediliyor.

SADECE 1 GÜN İZİN!
UEFA'ya erken havlu atan, ligde de Gaziantepspor'a mağlup olan Trabzonspor'da Şenol Güneş, ceza olarak oyuncularına sadece 1 gün izin verdi. Bordo-mavili oyuncular, gelecek hafta oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarına bugün başlayacak.

5 MAÇTA 1 GALİBİYET ELDE ETTİ
Fırtına 5 resmi maçta sadece ligde SB Elazığ'ı 2-0 yenebildi. Karabük'le 1-1 kalan, G.Antep'e 1-0 yenilen Trabzon, Videoton'a ise 0-0'lık iki maç sonunda penaltılarla elendi.