61SAAT: Güneş şunları kaydetti:

İki maça baktığımızda takıma karşı bizde sabırla ve hızlı oynamak bakımındaydık. Özellikle oyunnu kontrolü bakımından iyidik. Özellikle öndeki hamleleri hızlı olmak zorundaydık ama onları gollere çeviremedik. Bizim yaptığımız hatalardan pozisyon bulmaya çalıştılar. Oyuna hakimiyetimiz skora yansımadı. Ayağa topla taşımaya oynamaya çalıştık. Bütün hamlelerde başarılı olamadık.

Bütün taraftarlardan özür diliyorum. Her iki maçıda kazanmamız gerekiyordu. Rakip buna benzer oyun tarzıyla oynuyor. Rakibin hatasıyla gol atmaya çalışıyor. Öndeki hamlelerde sıkıntımız vardı. Bulduğumuz pozisyonları golü çevirmemiz lazımdı.

Penaltılara kaldı. Bütün oyuncular elinden gelen gayreti göstermemize rağmen olmadı. 1 yıllık emeğimizi kaybettik. Şuan sadece üzülmekten başka birşey yapamıyoruz.

Şuanda lig var. Takımın yeni gelen oyuncularla beraber oynamaya başlayan oyuncularla beraber moral ve motivasyona ihtiyacımız olduğu zamanda bu maçı kaybettik. Şuanda ayakta durma zamanı toparlanma zamanı. Bu maç bizim için çok önemliydi. Ligin telafisi vardır ama bunun telafisi yok.

Bundan sonra bütün oyunculara sahip çıkıp onları sezona hazırlamak zorundayız.

Transferleri şuan konuşacak değiliz. Yaranın etkilerini düzeltmek zorundayız. Transfer hayırlı olsun, Trabzonpor'a başarı katmak için alınmıştır umarım Trabzonspor'a katkısı olur"

KAYNAK: 61SAAT.COM