Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Avrupa Ligi'nde oynayacakları Videoton maçını değerlendirirken, transferle ilgili de önemli açıklamalarda bulundu. Takıma takviye için arayışların sürdüğünü vurgulayan Güneş, "Görüşmeler var ancak henüz bir netice alınamadı.
Hücum ve savunma hattına oyuncu arıyoruz. Özellikle Türk futbolcu açısından sıkıntı çekiyoruz. Yabancıda fazlalığımız var ama tercihimiz yabancı. İsteğimiz manada oyuncu aldığımızda rahat ederiz, daha avantajlı oluruz diye düşünüyoruz. Bunu biz de siz de herkes görüyor zaten" diye

VİDEOTON CAN YAKABİLİR
Takımdan gönderilecek oyuncular konusunda da konuşan Güneş, "Sayısal fazlalığımız var. Ama komuoyunda sanki oyuncular dışlanmış gibi gösteriliyor. Hepsi bizim oynayan futbolcumuz. Gelirken değerli oluyor da giderken mi değersiz olacak" dedi. UEFA Avrupa Ligi'nde Macaristan'ın Videoton takımıyla eşleştiklerini hatırlatan Güneş, "Kolay rakip olduğunu düşünmüyorum. Geçmişi başarılarla dolu ama şu an Türkiye'de pek bilinmeyen bir kulüp. İki önemli takımı eleyip gelmişler. Rakibimizi hafife alırsak canımız yanabilir" ifadelerini kullandı.

İLK MAÇ ÇOK ÖNEMLİ
Videoton maçını irdelemeye devam eden Güneş, "Kimin güçlü, kimin güçsüz olduğu sahada belli olur. Bizim turu geçecek gücümüz var. Özellikle sahamızdaki ilk maçta gol yemeden kazanmamız gerekiyor. Burada bizi zorlayacaklardır. Savunma anlayışında iyi oynadıkları için etkili işler yapıyorlar" diye konuştu.

VİDEOTON TEK GOLLE YENİLDİ
UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Trabzonspor'un rakibi olan Videoton, dün lig maçında lider Budapest Honved ile karşılaştı. Videoton, kendi sahasında oynadığı maçta 11. dakikada Zivanovic'in attığı gole engel olamayınca 1-0 mağlup oldu.