Avrupa Ligi'nde Napoli'ye her iki maçta da maglup olarak elenen Trabzonspor'da büyük hayal kırıklıgı yasanıyor. Hacıosmanoğlu kötü gidiş nedeniyle takımı bırakıp bırakmayacağı konusunda ise, "Bizim işimiz bitmedi. Allah'ın izniyle yeni sezonun hazırlıklarına şimdiden başladık. Devam edeceğiz" açıklamasında bulundu

Bordo-mavili takımın baskanı Ibrahim Hacıosmanoglu da Avrupa kupalarına veda ettikleri için üzgün olduklarını belirterek, "Özellikle iki maçta da maglup olmamız bizim için üzüntü vericiydi. Eksiklerimiz bizim handikabımız oldu ancak ikinci maçta ilk maça oranla daha iyi bir mücadele ortaya koydugumuzu düsünüyoruz" dedi. Hacıosmanoglu, artık ligde hiçbir mazerete sıgınmadan yollarına devam etmeleri gerektigini de vurgulayarak, "Artık bir mazeret yok. Ilk maçımızdan itibaren bir galibiyet serisi yakalamamız gerekiyor. Bu takıma taraftarımız destek vermeli. Istedigimiz basarıları zaman içinde kazanacagımızdan eminim. Camia olarak el ele vermeli, birbirimize destek olmalıyız" diye konustu.

TAKİP EDECEĞİZ
Bordo-mavili baskan, Napoli maçından önce çıkan olaylarda bazı taraftarların yaralanmasıyla ilgili olarak ise su yorumda bulundu: "Bu durum tabii ki bizi oldukça üzdü. Bu kadar kalabalık güvenlik korumasına ragmen nasıl bu olaylar gerçeklesti anlam veremiyoruz. Taraftarlarımıza geçmis olsun dileklerimizi iletiyoruz ve bu olayların takipçisi olacagız. Kimsenin bundan süphesi olmasın. Taraftarımızı koruruz."

Yunus Emre SEL