26 Mayıs 2013'te başkanlığa seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde kulüpte tam bir sirkülasyon yaşandı. Geleli henüz 2 yıl olmamasına rağmen şu ana kadar yönetiminden 12 yöneticisi istifa eden başkan Hacıosmanoğlu, göreve başladığı ilk günlerde teknik direktör Tolunay Kafkas ile yollarını ayırıp; Mustafa Akçay'ı getirdi. Ardından ise başkan seçilmeden önce sportif direktör olarak anlaşmaya vardığı Fatih Tekke ile anlaşmazlık yaşayarak Ünal Karaman'ı takımın başına getirdiğini duyurdu. 

Bir gün görevde kalabildi 

Ardından ise altyapı koordinatörü Özkan Sümer ile yollar ayrıldı, yerine Ömer Eyüboğlu getirildi. Ancak Eyübüoğlu sadece bir gün kulüpte çalıştıktan sonra anlaşmazlık yaşadığını gerekçe göstererek ayrıldı. Bu kez altyapı koordinatörlüğü görevi Sadi Tekelioğlu'na verildi. Kulüp müdürü Sinan Zengin'in görevine son verildi ancak daha sonra Zengin geri döndü. Sportif direktör Ünal Karaman'ın görev süresi de uzun olmadı. Yaklaşık 7 ay görevde kalan Karaman istifa ederken, teknik direktör Mustafa Akçay da gönderildi. Ve yerine yardımcısı Hami Mandıralı getirildi. Bu sırada kulüpte CEO olarak Burak Gürdal da göreve başladı. Ardından ise sezon tamamlandıktan sonra Hami Mandıralı ile yollar ayrılarak, Boşnak teknik adam Halilhodzic göreve getirildi. Ancak Boşnak teknik adamın da dönemi uzun sürmedi. Gerek saha sonuçları gerekse yaptığı sivri açıklamaları nedeniyle Halilhodzic'in de bileti kesildi. 

Kimler geldi kimler geçti 

Teknik direktör Ersun Yanal göreve başladı. Yanal'dan kısa bir süre sonra ise CEO Burak Gürdal istifa ettiğini açıkladı. Yanal ile yola devam edilmesi beklenirken bu kez sportif direktörlük koltuğuna Süleyman Hurmaoturtuldu. Hurma da ilk icraat olarak Yanal ile yolları ayırarak, Şota'yı getirdi. Bu kez ise Hurma tartıştığı Onur'u kadro dışı bırakınca taraftarlar isyan bayrağını çekti. Kulübü mail ve telefon yağmuruna tutan taraftarlar, yönetime ateş püskürdü. Bu baskılar karşısında dayanamayan Hurma dün sabah istifa etse de ögleden sonra başkan ona sahip çıkınca tekrar geri döndü. 

Kaynak: Yunus Emre Sel - Fotomaç