Bosna'nın en büyük gazetesi Avaz'a konuşan Vahid Halilhodzic, Bosna Hersek'in, Euro 2016'ya katılacak bir ekibe sahip olduğunu söyledi.

Boşnak teknik adam, "Trabzonspor'da çok yoğun tempoda çalışıyoruz. Son olarak 3 oyuncu aldık. İstanbul'da 'Üç büyükler'e karşı yarışabilecek bir takım yaratmaya çalışıyoruz. UEFA Avrupa Ligi'nde gruplardan çıkabilecek yeteneklere sahip olduğumuzu düşünüyorum. Ama rakipleri tam tanımıyoruz. Legia'nın çıkışının farkındayım. Ligde 5 maçlarını kazandılar.

Formdalar, tek izlediğim takım onlar. Lokeren ve Metalist hakkında pek fazla bilgi sahibi değiliz. İbrahim Hacıosmanoğlu'nun büyük hedefleri var. Hemen sonuç almak için bir çok oyuncu getirdi. Avrupa Kupası'ndaki ve ligdeki son maçlarımızda 0-0 berabere kaldık. Şimdi 13 Eylül'de Fenerbahçe gelecek. Bizim için yeteneklerimizi test edeceğimiz önemli bir maç olacak.

Taraftarlar çok detaylı bir şekilde bizi takip ediyor ve büyük beklentileri var. Hepimiz bu sınavı geçmeyi umut ediyoruz. Malouda kulübü terk etmek için çalıştı. Burası çok güzel bir lig, para kazanmak için muazzam fırsatlar var. Aramızda bir tartışma yaşandı ama bu olay biraz abartıldı. Ama sonu iyi bitti" dedi.

Kaynak: Avaz