Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Çakıroğlu, "Hacıosmanoğlu'nun açıklamalarını dehşetle okudum. Şampiyon olan Trabzonspor'nu başkanı Sadri Şener ve Trabzonspor'un gönlüne taht kurmuş Onur Recep Kıvrak'ın ismini kullanarak, şike konusunda en ufak bir kusuru olmadığını bütün dünyanın kabul ettiği kulübümüze leke sürmüştür. Trabzonspor'un onurunun, şerefinin ne kadar önemli olduğu bu sözlerden anlaşılıyor" dedi.

MAHKEMEYE GİDİYORUZ
 
Eski ikinci başkan, "Hacıosmanoğlu, 'Biz ibra olmazsak dahi gelen yönetim Akyazı tesisinin isim hakkını vermek isteyecektir. Ama veremezler, biz onu verdik. Biz onu temlik ile Denizbank'a verdik" diyor. Siz daha doğmamış çocuğu satmışsınız. Bu suçtur. Bununla ilgili suç duyurusunda bulunacağız. Son seçimde 6 bin oy kullanıldı. Şu anda 7 bin kişi Mali Genel Kurul'da oy kullanacak. Hacıosmanoğlu'na seçimde en az 1500 kişi oy verdi. Trabzon'da 6-7 bir kişilik spor salonları olmasına karşın 980 kişilik yer tutuyorlar.
 
Trabzonspor genel kuruluna saygısı yok. Yandaş bulabilirsin; ama o salona gelmen 900 kişinin yarısı bile onu desteklemeyecek. Genel kurul üyeleri gelmesin, geri dönsün istiyorlar. Bu Trabzonspor'un onur oylamasıdır. Bana göre ibra olmayacak. İbra olursa, bu Trabzon için bir utanç kaynağıdır. Trabzonspor'un eski başkanına aklandığı halde şike yapmıştır diyen bu mevcut başkan ibra ediyorsa, bu kişinin her söylediğinin arkasında duruyorlar demektir. Aklı selim olan hiçbir Trabzonlu Hacıosmanoğlu'nu ibra etmeyecektir. İbrahim Hacıosmanoğlu'nun tıbbi yardıma ihtiyacı var" ifadelerini kullandı.