61SAAT SPOR SERVİSİ :  Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, resmen meydan okudu. Trabzonspor’da muhaliflerin çatı aday arayışına sert çıkan Hacıosmanoğlu, kendisine eleştiren bordo-mavililerin eski başkanı ve Devlet Bakanı Faruk Özak’ı da kastederek, “Tek arzum o çatı adayın oluşturulması sizin dediğiniz şahsın onun başında olması ve benimde onla seçime girmem.” dedi. 
Hacıosmanoğlu, şu şekilde konuştu: 
“Bizim şampiyonluğumuz çalanların bu konuyu nasıl kullandığını dünya biliyor. Önemli makamda olanların bu konuyla ilgili mücadele vermediği yerde. Bizi Trabzonspor kongre üyeleri 2,5 seneliğine başkan seçti. O gün ki divan başkanlığının yetersizliğinden kaynaklanan durumdan dolaylı delegenin iradesiyle seçilen başkana herkesin saygı duyması lazım. Ben kendimi orada yetersiz oyla seçilen başkan değil, tamamen yeterli şekilde seçilen başkan olarak süremizi tamamlamaya çalışıyorum. 3 aylık seçim olsa ne yapacaksınız. Aralık ayında süre bitiyor. Herkes konuşanların bugün tamamen karşımdaydı şimdi yüzde 50’si yanımda. O zaman kinden daha güçlü durumdayım. Yarın seçim yapılsa o zaman ki ortamda daha rahat seçime gireceğim. Şuna da 2 ay sonra seçim olacak diye bekliyorlarsa 2 ay daha var. Ona hazırlık yapsınlar. Çatı aday diyorlar. Tek arzum o çatı adayın oluşturulması sizin dediğiniz şahsın onun başında olması ve benimde onla seçime girmem. 
Bir denizcilik şirketi aidatları ödemiş. Avukatlar araştırıyor. Adı geçen denizcilik şirketi o dönem KAP’a bildirilmiş ve reklam anlaşması yapılmış. Bu konuları temele dayalı bir takım şeyler söylerseniz o zaman kamuoyu takdir eder. Bundan sonra kim ne derse desin cevap vermiyorum. 
Herkes beklesin. Aralık ayında Tekirdağ veya başka bir yere gidip 1 hafta daha uzatamayız. 6 ay kalmış. Herkes hazırlığını yapsın Trabzon camiası doğruları biliyor, kararları biliyor. Herkes de ona saygı duyar” dedi.

61SAAT TV - CANLI YAYIN paylaşan: canli61saat