Fotospor'u haberine göre :  Gençlerbirliği galibiyetiyle ligdeki kötü gidişe dur diyen Trabzonspor, deplasmandaki Fenerbahçe maçına "ölüm-kalım" karşılaşması olarak bakıyor. Son yıllarda Fenerbahçe maçlarını çok ayrı bir yere koyan bordo-mavililer, Kadıköy'e 3 puan parolasıyla gidecek... Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu da kongre öncesi oynanacak bu maçta galibiyete çok önem veriyor. Uzun süredir futbolcularla bir araya gelmeyen Başkan, Trabzon'a geldi. Futbolcularla özel bir görüşme yapan Başkan, "bu maçı kazanırsanız, tüm alacaklarınızı kapatacağım" sözü verdi.
Bu arada Hacıosmanoğlu'nun uzun süredir para alamayan oyunculara, Fenerbahçe maçı öncesinde sürpriz bir ödeme gerçekleştirmek için kaynak yaratma çabası içinde olduğu da gelen bilgiler arasında.

Öte yandan Bosingwa, Constant ve Medjani hatırlanacağı üzere paralarını alamadıkları gerekçesi ile sözleşmelerini feshetmişti. Hacıosmanoğlu'nun bu futbolcular için girişimde bulunmaması oldukça tepki toplamıştı.

TRABZONSPOR, CUMA'DAN İSTANBUL'DA OLACAK

Öte yandan Trabzonspor, hafta içinde Fenerbahçe maçı için erkenden kampa girme kararı aldı. Kritik karşılaşmadan 3-4 gün önce İzmit veya Tuzla taraflarında bir noktada kampa girecek olan bordo-mavili futbolcuları Başkan Hacıosmanoğlu, İstanbul'a getirecek. Cuma günü İstanbul'a gelmesi beklenen Trabzonspor kafilesinin tam konsantre olması sağlanacak.