Özellikle yabancı futbolcularla alacaklarının zamanında ödenmemesi nedeniyle büyük sorunlar yaşayan Trabzonspor'da, Fenerbahçe maçı öncesi oyuncu grubunun moralini yükseltmek için tüm imkanlar seferber edildi. Teknik sorumlu Sadi Tekelioğlu'nun sık sık toplantılar yaparak maça konsantre etmeye çalıştığı oyunculara kaptan Onur da Kadıköy'deki maçın önemini anlatıyor.

PFDK'nın verdiği hak mahrumiyeti cezası nedeniyle İstanbul'daki maçta tribündeki yerini alamayacak olan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde adeta kamp kurdu. Kongre öncesi yoğun bir şekilde liste çalışmalarını sürdüren Hacıosmanoğlu'nun, takımın antrenmanlarını kaçırmamaya özen gösterdiği belirtildi.

Bordo mavililerin bu sabahki antrenmanı sırasında da sahaya gelerek teknik direktör Sadi Tekelioğlu ile görüşme yapan ve takımın son durumu hakkında bilgi alan Hacıosmanoğlu'nun, Sportif Direktör Süleyman Hurma'yla da özellikle yabancı oyuncuların alacaklarının ödenmesi konusunda sık sık bir araya geldiği vurgulandı.