61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor bugün divan kurulunu yaptı. Toplantıda Trabzonspor’un mali ve idari konusunda son durumlar açıklanırken önerilere yer verildi.

Bun öneriler içerisinden Trabzonspor’da başkanlık yapan İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde kulübe kayıt yapılan bazı üyelerin usulsüz olarak yapıldığı ifade edildi.

Olası bir seçime gidildiğinde bu üyelerin oy kullanılabileceği göz önünde bulundurulurken mevcut yönetimin bu üyeler içerisinde ayıklama işleminin yapılması önerildi.

Konuyla ile ilgili Trabzonspor Divan kurulu Başkanı Ali Sürmen, ‘Mevcut yönetim Aralık 2016 kongresine kadar önlem olmazsa bazı üyeler oy kullanma hakkında sahip olacaklar. Yönetimi uyarmak zorundayım’’ ifadelerini kullandı.
Üyeler hakkında bir açıklamada Trabzonspor eski asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu’ndan geldi.

Hacısalihoğlu, seçimlere gidilmeden önce eski başkan İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde yapılan üyelerin usulsüz yapıldığını ifade ederek, '’Geçmişte yapılan ve Trabzonspor için yüz karası olan usulsüz kayıtlar var. Bununla ilgili divan başkanı benden önce davrandı son şanstır. Bu seçimden önce bu işi halledin. Sürekli olarak bu usulsüz üye kaydı olarak kendilerini zan altına kalacaktır. Doğru değildir'' ifadelerini kullandı.

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ise, ‘Kulübümüze kayıtlı üyelerimizden bazıları usulsüz olarak üye yapılmıştır. Yönetim kurulu olarak gündemimizdedir. Bu konuda çalışmalar yapacağız’ ifadelerini kullandı.
Öte yandan Usta, Aralık 2016’da yapılacak olan Trabzonspor Olağan Genel Kurulu’nda seçime gidilmeyeceğini duyurdu.