Şike Mücadelesinin sembol ismi İbrahim Ertürk, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun kendisini arayarak, tehdit ettiğini, hakaret yağdırdığını söyledi.

Şike sürecinde Avrupa'da yapılan temiz futbol eylemlerinin mimarı olan ve Avrupa medyasında şike ile alakalı olarak onlarca haberin çıkmasını sağlayan İbrahim Ertürk geçtiğimiz günlerde Trabzonspor'un Demirören'e destek vermesini eleştiren bir yazı kaleme almıştı. Bu yazı Trabzon'da bir yerel gazetede de yayınlandı. 

İbrahim Ertürk, Hacıosmanoğlu'nun  bugün  telefonla kendisini arayarak  tehdit ettiğini, hakaret ettiğini beyan etti.

Trabzonspor için zamanından, ailesinden ve parasından fedakarlık ederek çaba gösteren Ertürk bu durum karşısında büyük bir üzüntü yaşadı. Sosyal medyada Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu tarafından tehdit edildiğini ifade eden Ertürk, "Bugüne kadar Avrupa'da o kadar eylem yaptım, Fenerbahçe yöneticileri tarafından hiç tehdit edilmedim. Fakat İbrahim Hacıosmanoğlu beni telefonla arayarak kendisini eleştirdiğim için önce küfür etti ardından da tehdit etti. Trabzonspor'un böyle bir başkanı olmasından dolayı hem bir Trabzonlu olarak hem de Trabzonsporlu olarak utanıyorum. Hacıosmanoğlu hakkında suç duyurusunda bulunacağım. Bu süre içerisinde bana bir şey olursa sorumlusu Hacıosmanoğlu'dur. " dedi.

İbrahim Ertürk'e sosyal medyada destek yağarken, bordo mavili taraftarlar İbrahim Hacıosmanoğlu'nun her kesim tarafından kınanmasını gerektiği dile getirdiler. Şike mücadelesinde bir taraftar olarak varını yoğunu harcayan İbrahim Ertürk'e yapılanın haksızlık olduğunu belirten taraftarlar Hacıosmanoğlu'na büyük bir öfkeyle tepki göstermeye devam ediyorlar.