61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, katıldığı bir televizyon programında flaş açıklamalarda bulundu.

Hacıosmanoğlu şu ifadelere yer verdi;
"Onur kıvrak hakkında çıkartılan 3 kelle alacağım haberi tamamen yalandır! Onur'un böyle bir davranışı söylemi yoktur. Kaptanlığından kismenin rahatızlığı yok sadece kendisi hata yaptı. Kendi hatasını düzeltmesini söyledik. Hatasını düzelttiği zaman hocala sportif direktörle düzelteceği zaman bize rapor verecekler bide değerlendirmesini yapacağız.

"BENDEN DEĞİL HOCA VE SPORTİF DİREKTÖRDEN ÖZÜR DİLEMELİ"
"Dönmeden önce kendisiyle görüştüm. İzmir'e özel uçak göndermemin sebebi, Onur Trabzona gelsin hep birlikte Camiamıza zarar veren yalan haberlerin önüne geçelim. Hatasını biliyor. Özür dilemesini ben istedim. Benden gerek yok. Kime yanlış yaptıysa ondan özür dileyecek. Camia olarak değil hata yaptım özür dilemesi gerekiyor. Onu da düzeltip dediğim gibi bizle alakalı değil sportif alanın tek yetkilisi Süleyman Hurma'nın alıp satma yetkiside onda. Kendi aralarında çözecekler bizde gereğini yapacağız. Açıklama yaptı ama genel açıklama yaptı. Politik oldu biraz."

"KAPTANLIĞI ALMAYACAĞIZ, CEZA VERMEYECEĞİZ"
"O bana başkan demez ağabey der Bende kardeşim olarak gördüm onu inşallah böyle devam eder. Trabzonspor'un oyuncuları Trabzon'un oyuncusu onun formasını terletiyorlar. Biz üzüldük. Hata yaptı. Kendisini hatasını telafı edecek. Kaptanlığı almayacağız ceza vermeyeceğiz."

"ZAYIF GÖRDÜLER, ERKAN HABERİNİ ÇIKARDILAR"
Erkan'a kulüp bul dediğim haberi çıkıyor. Trabzonspor'un zayıf noktasını bulunca oradan vurmaya çalışıyor. Erkan'la ilgili bir problemimiz yok. Kadro dışı kalmadı. Futbolcular, yenilgiden sonra soyunma odasında tartışmıyorsa; işler yolunda gitmiyor demektir."