Mecvut yönetim kurulu listelerine bakıldığında başkanlar haricindeki en ağır yönetici adayları Hacıosmanoğlu’nun listesinde görülüyor. 

Trabzonspor Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu yarın saat 18.00’da 19 Mayıs Spor Salonu’nda projelerini açıklayıp, listesini kamuoyuyla paylaşacak.  61SAAT TV'de proje tanıtım toplantısı canlı olarak yayınlacak.

Yönetim kurulundan 22 asıl isimle birlikte adaylığını açıklaması beklenen Hacıosmanoğlu’nun yeni oluşturacağı yönetim kurulunda İstanbul’da ve dünyanın çeşitli ülkelerinde önemli şirketlerin sahipleri yer alıyor.

Şu ana kadar gündeme gelen yönetimler arasında en etkili listenin eğer bu isimler yer alırsa Hacıosmanoğlu’nun listesi olacağı gözleniyor.  
Edinilen bilgilere göre  Hacıosmanoğlu’nun Listesinde yer alan isimlerin bazıları şu şekilde;

Nevzat Kaya: Aston Martin Türkiye Distribütörü, Yeniköy Motors’un sahibi,  Ortadoğu ve Balkanlar Aston Marten satış rekortmeni. 

Sefer Kapıcıoğlu: Dünya Göz Hastanesi Sahibi 

Resul Kalkan: RK Batıment (İnşaat Sahibi) Fransa-Paris’in ünlü Türk yapsatçısı. 

İbrahim Coşkuner: Ulaşım-ÇöpEneri ve İnşaat İşleri ile uğraşıyor. Trabzonspor eski başkanı Mustafa Günaydın’ın yeğeni ve yine Trabzonspor eski başkanı Nuri Albayrak’ıncda kuzeni. 

Hakan Gedikli: Türkiye’nin en büyük Gayrimenkul Şirketi olan Emlak Konut’un Planlama daire Başkanı. 

Osman Necip Sevinç: Türkiye İhracat rekortmeni Özgün Gıda sahibi, Trabzon Belediyesi eski başkan yardımcısı, 

Ali Uzunay: Reis Elektronik A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı 

Hikmet Alpdündar: Karadeniz Dernekler Federasyonu Genel başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. 

Mehmet Karaoğlu: Bölgenin en büyük kırtasiye firması Karaoğlu Kırtasiye’nin İcra Kurulu Başkanı, Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve AK Parti Trabzon eski gençlik kolları başkanı.  

Fahrettin Çebi: Çaykur Araklı Fabrika Müdürü

Hacıosmanoğlu’nun listesinden şimdilik edindiğimiz isimler bunlar.

Yarın Akşam yapılacak proje tanıtımı ve yönetim kurulu aday isimlerin tanıtım toplantısında tüm isimlerin açıklanacağı ifade edildi.