Trabzon'da yerel basın, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nu, "Dur artık Başkan" diyerek uyardı.
 
Trabzonspor'da son açıklanan rakamlara göre 300 milyon liraya yaklaşan borca rağmen Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, 10 milyon euroya varan bonservis bedelleriyle oyuncu almak istemesi camiadan tepki görmeye devam ediyor. Ozan Tufan, Şener Özbayraklı, De Jong, Aytaç Kara gibi isimlere önerilen yüksek transfer ücretleriyle kulübün daha büyük bir borç batağına sürükleneceğini ileri süren yerel basın da camianın bu konudaki tepkilerini dile getirmeye devam ediyor.
 
DUR ARTIK BAŞKAN
 
Karadeniz'in Sesi Gazetesi, "Dur artık başkan! Kulübün borcunu ödenemeyecek rakamlara ulaştırmasına rağmen transfere milyonlar harcamaya devam ettiği gibi gaflarıyla da kulübün itibarına zarar veren Başkan büyük tepki çekiyor" sözlerine yer verdi. İşadamlarından hibe ve borç aldığını açıklayan Başkan Hacıosmanoğlu'na seslenen gazete, "Hibe ise eyvallah, borç ise yandık vallah! Yönetime çağrımızdır. Kulübe maddi yardımda bulunanları açıklayan, kamuoyu aydınlansın" ifadelerini kullandı.
 
Günebakış Gazetesi de, "Çılgın teklif. 7.5 milyon euro, Soner, Mustafa ve Zeki.. Yanal istiyor, Başkan Hacıosmanoğlu, Ozan ve Şener için ekonomiyi uçuruma getiriyor" ifadesini kullandı.