61SAAT HABER SERVİSİ-

Türkiye Futbol Federasyonu seçimlerinin ardından Trabzonspor’da yaşanan istifa krizi sonrası ilk etapta kongre kararı alan, ancak daha sonra devam etme eğiliminde olduğu görülen Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, bugün saat 13:00’da Trabzon basının karşısına çıktı.  

Haluk Ulusoy'un söylediği sözler üzerine konuşan Hacıosmanoğlu " Neden Yıldırım Demirören’in listesine koydunuz da başka adaylara koymadınız diyez. Ben son 10 güne kadar Haluk Ulusoy’a destek vermeyi düşünüyordum ve konuşuyordum. Ama son 1 hafta 10 gün kala İbrahim Usta ile aralarında geçen konuşmadan sonra, 1 senedir benle konuşmuyor ve telefonlarıma bakmıyordu. Benim için başlatılan imza kampanyasında herkesten imza isteyip milleti ararken İbrahim Usta’yı da arayıp ona da söyledi. Bizimle böyle uğraşan insana destek vermemiz söz konusu olmayacağından dolayı destek vermekten vazgeçtik. " dedi

HALUK ULUSOY’A CEVAP VERDİ?

Hacıosmanoğlu Her Trabzonluyu adam bilirdim gibi bir cümle kullandı. Sizin işinize geldiğinde Trabzonlu olmayacaksınız. Trabzonluysanız her zaman Trabzonlu olacaksınız. Trabzonluysanız da Trabzonsporlu olacaksınız. Her istediğiniz de Trabzonspor’u kullanmayacaksınız. Biz nasıl Nuri Albayrak döneminde nasıl Federasyon Başkanı seçtirdiğimizi o biliyor. Ama ben ayrıldığımda 30 saniye maçın bitimine kaldığında nasıl maçı tatil ettiğini biliyoruz. Nasıl Mehmet Ali Yılmaz, federasyon başkanlığına aday olduğunda 13 oy ile kaybettiğinde siz Trabzonlu değil miydiniz de gittiniz Levent Bıçakçı’ya destek verdiniz?