Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu bugün düzenlediği basın toplantısında eski Başkan Sadri Şener’in soyunma odasına inerek Onur Kıvrak’ı azarladığını ileri sürmüştü.

Konu ile ilgili konuşan Şener bu olayı yalanlamıştı. Bir açıklamada o dönemin asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu’ndan geldi.

Konu ile ilgili konuşan Hayrettin Hacısalihoğlu “Asla o maçta soyunma odasına inmedik yukarıda Başkan Şener ile birlikte tribünde oturuyorduk. Seyircinin dağılmasını bekledik.  Seyirci olay çıkarıyordu.  Başkan Şener’in maçlar da soyunma odasına inme gibi bir tarzı yok.

Bunu söylemek tamamen yalan iftiradır. Şenol Güneş’in olduğu soyunama odasına öyle kimse girip bir şey yapamaz.  Şahitlerimiz vardır Şenol Güneş ve futbolcular şahit. Böyle bir olay asla yaşanmadı.

Maç bittikten sonra beraber arabayla bir restoranta gittik yemek yemeye beraberdik.  Galiba Yüce Atatürk sporcularla ilgili sözü ile ilgili keşke yöneticilerle ilgili de söyleseydi.
Mali Kongre var orda ibra edilmeme var bunun ile ilgili gündem değiştirme konuyu başka tarafa çekmek için yapıyor. Şahsi olarak kimse onu tanımaz öyle bir durumu  var.
 Gündemi değiştirmek için yaptığı bir hareket gündem değiştirmek amacı.” dedi.