61SAAT SPOR SERVİSİ
Hakan Arıkan’ın kampı terk etmesinin perde arkası detayları netleşiyor.
Trabzonspor cephesinde genel kanı, Hakan Arıkan’ın da Mbia gibi geri döneceği ve sözleşme imzalayacağı yönünde.
Kampı terk ederken, Hakan Arıkan’a kapıyı gösteren İbrahim Hacıosmanoğlu, bu konuda kesin kararlı.
Hacıosmanoğlu, yakın dostlarına Hakan Arıkan’ın performansının sezon boyu iyi olduğunu ama Trabzonspor forması ile daha bir gündeme oturduğunu belirterek “Bu oyuncumuz, Trabzonspor’un kendine kattığı marka değerine saygı göstermeliydi. Kendisine gerekli bütün kolaylıkları gösterdik biri aklını çeldi” dedi.
Hacıosmanoğlu’nun yakın dostlarına Hakan geri dönmek isterse beni arayacak ben de git kampa katıl diyeceğim dediği de öğrenildi.
Hakan Arıkan’nın aklını çalanların, G.Saray’dan çok Trabzonspor’da futbolcular arasında fiyat farklılıklarını gündeme getirenler olduğu yönünde de bir kanaat hakim.

ONUR’A BİLE VEDA ETMEDİ
Bu arada Hakan Arıkan kamptan ayrılırken ona Trabzonspor’un ruhunu, taraftarını, takım motivasyonu ile şehir ve atmosfer konusunda müthiş bir manevi destek verdiği takım kaptanı Onur Kıvrak’a bile veda etmeden kampı terk etmesi de takım arkadaşları arasında şaşkınlık yarattı..

VE DÜN GECE İLK TEMAS KURULDU
Hakan Arıkan’ın kampı terk ederek Türkiye’ye geri dönmesinden sonra Trabzonspor ile Kayseri ve Hakan Arıkan arasında dün gece sürpriz bir şekilde ilk temas kuruldu. Süleyman Hurma, Kayserispor yöneticilerini aradı. Şota da devreye girdi. Hurma, Hakan Arıkan ile bir telefon görüşmesi yaptı.
Başkan Hacıosmanoğlu’na bu temasları ile ilgili bilgiler veren Hurma’ya göre Hakan Arıkan, Trabzonspor’a dönecek.

ALTERNATİF ARAYIŞI VAR
Her şeye rağmen Trabzonspor alternatif bir kaleci arayışına girdi. Bunun için Hurma, Sadi Tekelioğlu ile bir görüşme yaptı. Alt yapıdan kaleciler hakkında rapor istedi. Hurma’nın kendi transfer listesinde kaleci alternatifleri ile ilgili arayışları da başladı. Onur Kıvrak’ın yanına Trabzonspor yabancı bir kaleci için arayış içinde olacak..