Onur Kıvrak’ın sakatlanmasının ardından kalede ciddi sorunlar yaşayan Trabzonspor’a ilaç Hakan Arıkan olmuştu. Devre arasında Kayserispor’dan sezon sonuna kadar kiralanan 34 yaşındaki file bekçisi, bu periyotta gösterdiği başarılı performansla ve büyük maçlardaki müthiş kurtarışlarıyla Trabzon’da geçici değil kalıcı olmak istediğini birçok kez gösterdi. Özellikle Fenerbahçe ile Kadıköy’de oynanan ve 0-0 biten maçın ardından, “Hakan’ı iyi ki almışız bizi hiç mahcup etmedi” diyen Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun da tecrübeli kalecinin takımda kalmasını çok istediği öğrenildi.

Onur mu, Hakan mı?

Teknik direktör Ersun Yanal’ın da takımda görmek istediği 34 yaşındaki file bekçisi için Kayserispor’un kapıyı 1.5 milyon Euro’dan açtığı ileri sürülüyor. Bu rakamı aşağı düşürmek için sıkı pazarlık yapan Bordo-Mavili kurmayların, Sarı-Kırmızılı idarecilerle el sıkıştığı ve resmi açıklamanın sezonun bitmesinin hemen ardından yapılacağı öğrenildi.

Şimdi Ersun hocayı tatlı bir sorun bekleyecek. Onur Kıvrak’ın iyileşmesinin ardından kaleyi kimin koruyacağı merakla bekleniyor. Yanal, performanslarına göre Hakan veya kaptan Onur’dan birisini kaleye monte edecek.