61SAAT HABER SERVİSİ-Ortaya atılan iddialara göre Trabzonspor ‘da geçen yıl gösterdiği başarının ardından transferin gözde ismi haline gelen Hakan Arıkan, konusunda Trabzonspor Kayserispor ile her konuda anlaştı. Ancak Hakan Arıkan ile yürütülen pazarlıklar bir türlü sonuca bağlanamadı.

Trabzonspor ile kampa katılan Hakan Arıkan ile daha önce 2 kez görüşme yapan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve Sportif Direktör Süleyman Hurma, bu pazarlıklarda Hakan’ın isteklerini kabul etti. Ancak iddialara göre Hakan her pazarlıkta ayrı bir şartla bordo-mavililerin karşısına geldi.

Konuyla ilgili son kez masaya oturan taraflardan bordo-mavililer Hakan’a senelik olarak 1 milyon 250 bin Euro’dan 3 yıllık sözleşme önerdi. Ancak Hakan, Trabzonspor’un bu teklifini kabul etmedi. Hakan, Trabzonspor’un teklifini kabul etmeyince yollar ayrıldı.

Yoların ayrılmasının ardından Hakan, bugün akşam saatlerinde Trabzonpor’un kampını terk ederek Türkiye’ye doğru yola çıktığı kaydediliyor. Hatırlanacağı üzere Trabzonspor ile yaşadığı problemler esnasında Hakan için Galatasaray’ın da devreyi girdiği yazılmıştı. Oyuncunun bu kulüple de görüşme yaptığı ve bu nedenle de Trabzonspor’un şartlarını kabul etmediği ileri sürülüyor…

KAYNAK: 61SAAT.COM