Atiker Konyasporlu Halil İbrahim Sönmez, Trabzonspor maçında memleketinin takımına karşı forma giydi. 26 yaşındaki oyuncu konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Hayat şartları bunu gerektiriyor. Ekmek nerdeyse biz de ordayız. Trabzonspor altyapısından başlayıp çeşitli maceralara atıldık. Trabzon’un köklü kulüplerinden İdmanocağından devam ettim. Güzel günlerim oldu. Bugün Konyaspor forması altında 61 numaralı formayı gururla taşımaktan mutluyum” dedi.

ALIŞKIN DEĞİLİZ

Karşılaşmayı da değerlendiren başarılı oyuncu, “Bizim için zordu. Alışık değiliz seyircisiz oynamaya. Trabzonspor’un son haftalarda büyük çıkış vardı. Bizim de aksine kötü gidişatımız vardı. İç sahadaki her maç bizim için çok önemli. Sahaya kazanmak için çıktık. Çok pozisyon bulduk.  Bir yerden başlamamız gerekiyor artık. Güzel bir maçtı. Çok iyi mücadele ettik. Umarım önümüzdeki hafta galip geliriz” dedi.

ARAMIZDA PROBLEM YOK

Takımdaki geleceği henüz netleşmeyen teknik direktör Aykut Kocaman hakkında da görüşlerini açıklayan Halil İbrahim Sönmez, “Biz futbolcular olarak bu konulara pek girmiyoruz. Hocamız şu an bizimle. Biz de hocamızın bizimle olmasından dolayı mutluyuz. Aykut hoca mükemmel bir insan. Bütün takım arkadaşlarım da böyle düşünüyor. Bizim kendi aramızda hiçbir problemimiz yok. Gayet mutlu ve güçlü bir takımız” şeklinde konuştu